Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γεγονός η νέα δωρεά Μαρτίνου | Δώρισε λεωφορείο για να μεταφέρονται Παιδιά από δημοτικούς παιδικούς σταθμούς στην Τρίπολη!

Γεγονός η νέα δωρεά Μαρτίνου | Δώρισε λεωφορείο για να μεταφέρονται Παιδιά από δημοτικούς παιδικούς σταθμούς στην Τρίπολη!

Σε μια ακόμα δωρεά έκανε ο συμπατριώτης μας εφοπλιστής, Αθανάσιος Μαρτίνος, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία στηρίζει ανάγκες που υπάρχουν στην Αρκαδία.

Στις αρχές του 2020, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης είχε αποδεχτεί ομόφωνα την δωρεά και στις 2 Ιουνίου 2020, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ενέκρινε την αποδοχή της δωρεάς ενός μικρού σχολικού λεωφορείου 20+2 θέσεων με πιστοποιημένα καθίσματα, μάρκας Mercedes-Benz, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας EURO 6, κυβισμού κινητήρα 2.200εε & ισχύος Ι 14ιρ, το οποίο δώρισε στο Δήμο Τρίπολης η εταιρεία «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΟΥ», για την μεταφορά μαθητών νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Τρίπολης. 

Για το θέμα αυτό, σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, είχε πει: "Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον ευεργέτη, ο οποίος αποδέχτηκε αμέσως το αίτημα μας". Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους γονείς που είναι εργαζόμενοι, είναι το ποιος θα πάει και ποιος θα πάρει το παιδί από τον παιδικό σταθμό. Αυτό είναι και το πλεονέκτημα των ιδιωτικών σταθμών. Τώρα με το λεωφορείο θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί".

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...