Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Ποδηλατάδα με καλό καιρό και μεγάλη συμμετοχή! (εικόνες)

Τρίπολη | Ποδηλατάδα με καλό καιρό και μεγάλη συμμετοχή! (εικόνες)

Μία ποδηλατάδα από την πλατεία Πετρινού προς τους αμπελώνες του Κορυθίου οργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης, την Τετάρτη 3/6/2020, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (World Bicycle Day).

 

Με τα ποδήλατά τους συμμετείχαν ιδιώτες, όλων των ηλικιών, καθώς και μέλη της ΑΕΚ Τρίπολης, του Ποδηλατικού Ομίλου Τρίπολης, του ΕΟΣ Τρίπολης και της ΚοιΣΕΠ "Πράσινες διαδρομές".

Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από την πλατεία Άρεως και έκαναν μια στάση στην πλατεία του Ζευγολατιού. Εκεί, ο Δήμος Τρίπολης τους προσέφερε κέρασμα.

Στη συνέχεια, οι ποδηλάτες επέστρεψαν στην πόλη, καταλήγοντας στην Πλατεία Άρεως.

Η Αντιδήμαρχος Ελένη Καρούντζου τόνισε ότι η Τρίπολη ήταν, είναι και θα είναι ποδηλατική πόλη και υπογράμμισε ότι το ποδήλατο είναι ένα μέσο, γρήγορο, χωρίς ρύπανση. Επιπλέον, η Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε τα σωματεία που συμμετείχαν στην ποδηλατάδα και ανακοίνωσε ότι ο Δήμος Τρίπολης θα κληρώσει το μεσημέρι της Πέμπτης τρία δωρεάν ποδήλατα.

Να σημειωθεί ότι ήδη ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης έχει ανακοινώσει ότι ο Δήμος προχωρά ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για ποδηλατοδρόμους στην Τρίπολη, μεταξύ των οποίων στο δρόμο προς το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, αλλά και σε περιαστικά άλση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...