Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιτέλους | Ξεκινά η τοποθέτηση ανελκυστήρα στον Μητροπολιτικό Ναό για άτομα με αναπηρία

Επιτέλους | Ξεκινά η τοποθέτηση ανελκυστήρα στον Μητροπολιτικό Ναό για άτομα με αναπηρία

Μετά από πολύχρονες προσπάθειες, επιτέλους το έργο πρόσβασης ατόμων με κινητικά προβλήματα στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου της Τρίπολης, θα ξεκινήσει άμεσα, με την τοποθέτηση ενός μικρού ανελκυστήρα.

Αυτό επισημαίνει ο κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, ο οποίος με πολλά έγγραφά του, ανέδειξε την αναγκαιότητα του θέματος και πίεσε όλα αυτά τα χρόνια για να προχωρήσει.

Γράφει ο κ. Παναγιωτακόπουλος...

"ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!!!!!ΤΟ ΘΕΆΡΕΣΤΟ ΈΡΓΟ ΑΡΧΊΖΕΙ ΣΤΗ ΤΡΊΠΟΛΗ!

Καλημέρα σας, καλή δυναμη.

Είχα ξαναγράψει στο παρελθόν γι αυτό το θέμα, γι αυτό το μικρό κατασκευαστικο, αλλά τόσο μεγάλο και σπουδαίο για κατηγορία συνανθρώπων μας έργο υπεραιωνα!
Προσπάθειες συνεχείς, επίμονες όπου χρειάστηκε επτά ολόκληρων ετών! επιτέλους γίνονται πράξεις την

ερχόμενη εβδομάδα!

Και γράφω για την πρόσβαση των ΑΜΕΑ και άλλων αδυναμων συνανθρώπων μας να ανέλθουν τα 24! σκαλοπάτια του Μητροπολιτικου! ιερού ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως Αρκαδίας, προς εκκλησιασμό των.
Έγγραφα επί εγγράφων προς τους αρμόδιους φορείς και Αρχές του τόπου μας, και όπου χρειάστηκε προσωπική παρουσία,(υπουργ. Πολιτισμού και Εφορίες βυζαντινων αρχαιοτήτων πρωτίστως, σεβασμιοτατους Μητροποπολιτες και Αρχιεπίσκοπο, Παναγιοτατο Οικ. Πατριαρχη, περιφερειαρχες, Δημάρχους, ΑΜΕΑ, κλπ. ), προκειμένου αυτό το όραμα 156! (πριν από τόσα χρόνια η κατασκευή του ναού ) ετών τόσων ανθρώπων να πραγματοποιηθεί!
Ωφειλω να αναφέρω και ευχαριστήσω και δημοσίως. ομως, για μια ακόμη φορά τρεις ανθρώπους, μεγάλους συμπαραστατες μου από την πρώτη σχεδόν στιγμή των προσπαθειών μου αυτών.
Αλλά και τα ΜΜΕ,που συνεδραμαν κατά καιρούς στην αφυπνηση και επίκαιροποίηση παντα αυτών των προσπαθειών μου όλα αυτά τα χρόνια .
Τον πατέρα Ιωάννη ΣΟΥΡΛΙΓΚΑ, γραμματέα του σεβασμιοτατου Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μαντινείας, τον ίδιο τον σεβασμιοτατο Μαντινείας ΚΚ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, τον κ. ΚΟΛΛΙΑ Θεόδωρο (γραμματ. Συντονιστικου ΝΔ) αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό που δια της ευγενεστατης γραμματέως του χθες απήντησε σε σχετική ενημέρωση μου !
Να κάνω γνωστό ότι άπαντες οι παραπανω φορείς και Αρχές του τόπου μας, από την αρχή είχαν συμφωνήσει για το δίκαιο και λογικό αυτό αίτημα μου, και συνάμα πολλών πολλών άλλων συνανθρώπων μας, φίλων, γνωστών κλπ, που είχαν μάθει για τις προσπάθειες αυτές.
Ωφειλω να συγχαρώ επίσης και τον μεγάλο φιλοπατρη Αρκα χορηγό αυτού του έργου, όπως και τον αντιπεριφερειαρχη σήμερα Αρκαδίας, μηχανικό κ. ΛΑΜΠΡΌΠΟΥΛΟ Χρήστο, που από τη πρώτη στιγμή είχε αναλάβει δωρεάν τη σχετική μελέτη του έργου, οι ευαισθησίες των οποίων περισσεύουν!
Το παρόν κείμενο εκτός της ενημέρωσης των συνανθρώπων μας, γράφτηκε και ως παράδειγμα του "ο επόμενων νικα ", όταν μάλιστα υπάρχει λογική και δίκαιο στις όποιες προσπάθειες που καταβάλει."

Επιμέλεια κειμένου | www.kalimera-arkadia.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...