Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πάνω από 10.000 επισκέπτες αναμένονται φέτος στην Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα»!

Πάνω από 10.000 επισκέπτες αναμένονται φέτος στην Έκθεση
«Αρκαδικό Πανόραμα»!

Με ανανεωμένους στόχους και έμφαση στην καινοτομία, την εξωστρέφεια και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα», ανοίγει και πάλι τις πύλες της από 13 έως 18 Ιουνίου, στο κέντρο της επιχειρηματικότητας τη Βιομηχανική Περιοχή Τριπόλεως.

p>Στα πλαίσια της επικοινωνίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 11 Απριλίου στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Την συνέντευξη τύπου έδωσαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εκθέσεων του Επιμελητηρίου κ. Ανδρέας Σύριος και ο Πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρίας κ. Άγγελος Καραμπίκας.

Επιδίωξη μας είναι η άρτια προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών των εκθετών στην χαμηλότερη τιμή που έχει ποτέ δοθεί σε κλαδικές και Περιφερειακές εκθέσεις αναφέρει ο κ. Ιωάννης Μπουντρούκας στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια της έκθεσης με κεντρικά θέματα τα Τρόφιμα – Ποτά και τις Καινοτόμες Εναλλακτικές Καλλιέργειες, θα πραγματοποιηθούν και δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις: Τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας και Γαστρονομικό Happening που σεφ από την Αρκαδία και μαθητές της σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ θα μαγειρέψουν και θα προσφέρουν στον κόσμο τοπικά εδέσματα.

«Δεν πρέπει να καθίσουμε, με σταυρωμένα τα χέρια, Επιμελητήριο και επιχειρηματίες. Στόχος του Επιμελητηρίου είναι οι εξωστρεφείς επιχειρήσεις. Με ανανεωμένους στόχους, επιδιώκοντας την ανάδειξη μιας διαφορετικής επιχειρηματικότητας, η οποία θα βγει ισχυρότερη από την κρίση η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα» θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη» τονίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

«Αυτοσκοπός μας είναι να υπάρχει μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων από ενδιαφέροντα προϊόντα και υπηρεσίες. Με υψηλότερες προδιαγραφές και χαμηλότερο κόστος θα στηρίξουμε τον επιχειρηματία, θα τον βοηθήσουμε να προχωρήσει, τονίζει ο κ. Ανδρέας Σύριος.

«Σε αυτές τις δύσκολες εποχές δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Δίνεται η ευκαιρία στον εκθέτη να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του σε πάνω από 10.000 επισκέπτες. Η προσωπική επαφή είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε», επισημαίνει ο κ. Άγγελος Καραμπίκας.

 

Γενικές Πληροφορίες

ΧΡΟΝΟΣ:

Τετάρτη 13 Ιουνίου έως Κυριακή 18 Ιουνίου 2012

ΤΟΠΟΣ:

Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης

ΕΝΟΙΚΙΟ ΧΩΡΟΥ:

Στεγασμένος χώρος με εξοπλισμό: 32 € ανά τετραγωνικό μέτρο  (χωρίς ΦΠΑ). Στην τιμή περιλαμβάνονται η ενοικίαση του χώρου, η δομή του περιπτέρου, 1 γραφείο, 3 καρέκλες, βασικός φωτισμός 1 spot 100watt ανά 3τμ, 1 πρίζα, επωνυμία μετώπης περιπτέρου, μοκέτα περιπτέρου.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Από 12 Απριλίου 2012

ΕΙΣΟΔΟΣ:

Ελεύθερη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Επιμελητήριο Αρκαδίας, Τηλ: 2710 227141-2, Fax: 2710233738, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www. arkadiko-panorama.gr

Αλφα Εκθεσιακή: 210 2232444, 6936791805 (Υπεύθυνος. κ. Μπάμπης Λιακόπουλος)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...