Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή Φιλικών | Τζιούμης: "Δεν τιμά κανέναν να υπάρχουν περιοχές της Τρίπολης με χωματόδρομους" (vd)

Ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή Φιλικών | Τζιούμης: "Δεν τιμά κανέναν να υπάρχουν περιοχές της Τρίπολης με χωματόδρομους" (vd)
Με ικανοποιητικό ρυθμό συνεχίζεται το πρόγραμμα των ασφαλτοστρώσεων του Δήμου Τρίπολης, πρόγραμμα και στόχος που αποβλέπει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Σειρά είχε η περιοχή Φιλικών, ο παλιός Προσφυγικός Συνοικισμός, που αργά, αλλά σταθερά αναδεικνύεται σε ξεχωριστό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον σημείο της Τρίπολης - πλατεία, σχολεία, μνημείο Προσφυγικού Ελληνισμού, γήπεδο κλπ. Ενταγμένη στο Σχέδιο Πόλης από το 2005, έχει ακόμη χωματόδρομους (!), οδούς αδικαιολόγητα κλειστές, προβλήματα... Ένα - ένα βρίσκουν τη λύση τους...
 
Συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο, υπεύθυνο τεχνικών έργων, Αλέξανδρο Κανελλόπουλο, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης επισκέφθηκε την περιοχή, διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την πορεία των εργασιών και αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν την εύλογη ικανοποίησή τους αλλά και χαρά για το έργο που βλέπουν, για την ανταπόκριση στο πολύχρονο δίκαιο αίτημά τους. 
 
«Δεν μας τιμά η εικόνα περιοχών, οι οποίες είναι ενταγμένες στο νέο σχέδιο της πόλης εδώ και χρόνια, έχουν οικιστική άνθηση και όμως ... κοσμούνται από χωματόδρομους! Επεμβαίνουμε άμεσα, συνεχίζουμε σε όλες τις γειτονιές της Τρίπολης, παράλληλα προς τις παρεμβάσεις μας στο σύνολο σχεδόν των χωριών μας, με έργα αγροτικής οδοποιίας. Ενεργούμε σύμφωναν με το, εγκεκριμένο από τους δημότες μας, Πρόγραμμά μας και σύμφωνα με τον αδιαπραγμάτευτο στόχο μας για αριστοποίηση ή έστω βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής όλων» δήλωσε ο κ. Τζιούμης. 
 
«Τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η β´ φάση ασφαλτοστρώσεων - μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις αλλάζουν σταδιακά την εικόνα του Δήμου μας, της Τρίπολης ιδιαίτερα. Συνεχίζουμε με σχέδιο και όραμα» έκλεισε η σχετική δήλωσή του ο δήμαρχος. 
 

9 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 15:36 Σύνδεσμος σχολίου

    12:24 Ποια...τεκμαινόμενα ρε στιλιάρι; Αφού έχεις μαύρα μεσάνυχτα από ελληνικά, τι κάθεσαι και γράφεις και μας βγήκαν τα μάτια έξω; Τράβα πάλι στο νηπιαγωγείο μπας και μάθεις πέντε πράγματα και γλιτώσουν κι εμάς τα ματάκια μας. Μάααατια έχω και κόοοοοσμο δεν βλέπω!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 12:24 Σύνδεσμος σχολίου

    αρχιζω και ανυσηχώ ! πάνε τωρα 10 τοσες μέρες και το γραφειο του Πέτρου δεν εχει βγαλει μια ανακοινωση ή εστω ενα δελτιο τύπου για τα τεκμαινόμενα ! λέτε να συμβαίνει κάτι. Αυτο εδώ τίνος 'εργου είναι? Του Βαγγέλη , του Πέτρου, του Κώστα , του αειμνηστου Δημήτρη ή από την εποχή του ..... Κοτσιάνη ! πρεπει να λυθει η απορία μας ! Λες νανε απο την εποχή του Πασοκ !!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 09:08 Σύνδεσμος σχολίου

    @23:45 ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΥΝΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΑ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 23:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο δήμαρχε και αντιδήμαρχοι που από την πρώτη εβδομάδα της θητείας σας αρχίσατε το νοικοκύρεμα της πόλης μας. Η διαφορά είναι εμφανής. Συνεχίστε με αυτούς τους ρυθμούς και να είστε σίγουροι ότι ακόμη και αυτοί που σήμερα σας κατακρίνουν στο τέλος θα αναγνωρίσουν το έργο σας. Καλή δύναμη.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΧΕΙ 3000 ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΧΑΝΔΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ?
    ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ?
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    08:04 Δηλαδή είσαι της άποψης ότι επειδή έγινε το εργατικό ατύχημα και το παλικάρι "μάχεται στο νοσοκομείο" όπως λες για τη ζωή του, να νεκρώσουν τα πάντα. Άντε πάγαινε ρε φαφλατά. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Την υπόθεση του ατυχήματος εξάλλου την ερευνούν οι αρμόδιες αρχές. Άντε, που πετάχτηκες σαν την πορδή

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 08:10 Σύνδεσμος σχολίου

    00:10 Ναι να του στήσουμε κι ένα άγαλμα να τον θυμούνται οι επόμενες γενιές

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 08:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη χάσετε και δεν βγάλετε καμιά φωτογραφία όταν η Τρίπολη βοά με το παλικάρι που μάχεται στο νοσοκομείο λόγω της προχειρότητας σας.

  • Anonymos
    Anonymos Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 00:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...