Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Ένα χαρτί στον πίνακα ανακοινώσεων δημιούργησε ένταση σε πολυκατοικία!

Τρίπολη | Ένα χαρτί στον πίνακα ανακοινώσεων δημιούργησε ένταση σε πολυκατοικία!

Αντιπαράθεση προέκυψε μεταξύ ενοίκων σε πολυκατοικία της Τρίπολης, όπως αναφέρεται σε επιστολή προς το "Καλημέρα Αρκαδία".

Ειδικότερα, ο αναγνώστης της ιστοσελίδας εξηγεί ότι την Τρίτη 8/9/2020 "μία ιδιοκτήτρια-ένοικος πολυκατοικίας, άφησε σημείωμα στον πίνακα ανακοινώσεων. Παρά την παρότρυνσή κάποιων άλλων ενοικίων να μην προχωρήσει στην ενέργεια αυτή, το μεσημέρι ψέκασε με μία ψεκαστήρα όλα τα χορτάρια που είχαν φυτρώσει ανάμεσα από τους κυβόλιθους του προαύλιο χώρου της πολυκατοικίας, του πεζοδρομίου, γύρω από τον κάδο σκουπιδιών και στην άκρη του δρόμου.

Της ζητήθηκε να σταματήσει, καθώς δεν είχε γίνει συνέλευση για μια τέτοια ενέργεια (εξάλλου η πράξη της είναι παράνομη σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς κάποια σήμανση) και απάντησε ειρωνευόμενη "Γιατί θα βάλετε ντομάτες;". 

Μετά από το γεγονός αυτό έβγαλε και το σημείωμα που είχε αναρτήσει, με αποτέλεσμα κάποιοι ένοικοι να μην γνωρίζουν ότι πρέπει να λάβουν κάποιες προφυλάξεις.(π.χ. Δύο ένοικοι που έχουν παιδιά ενημερώθηκαν από εμάς και εξέφρασαν και αυτοί τις αντιρρήσεις τους και τη δυσαρέσκειά τους)."

Ο αναγνώστης ζητά την ανάρτηση του θέματος στην ιστοσελίδα σχετικά με το γεγονός αυτό, "καθώς καθημερινά περνάνε από εδώ ιδιοκτήτες με τα κατοικίδια τους, γονείς με μικρά παιδιά που μπορεί να πιάσουν το έδαφος και να βάλουν τα χέρια τους στο στόμα ή στα μάτια τους, αλλά και απλοί πολίτες που δεν έχουν καμία ευθύνη να πατάνε τα δηλητήρια και να μεταφέρουν μέσα στο σπίτι τους."

 

4 σχόλια

  • Σάκης
    Σάκης Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν σας φτάνει που φρόντισε τα χόρτα να εξαφανιστουν. Της την λέτε κ από πάνω. Η μαλακια στο φουλ.

  • Anonymous
    Anonymous Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 15:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν ο διαχειριστής τα έχει κάνει πλακάκια με την κάνει πλακάκια με την ιδιοκτήτρια-καθαρίστρια που ψεκάστε τα χόρτα...... Αυτά συμβαίνουν!

  • Anonymous
    Anonymous Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 14:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ ο κόσμος καίγεται και το... Ρε είσαστε σοβαροί!

  • Τί να πει κανείς  ....
    Τί να πει κανείς .... Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 13:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν ο διάολος δεν έχει δουλειά ..... Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας τί έκανε ;;;; Δουλειά του ήταν να φροντίσει ώστε να καθαριστούν τα χόρτα και όχι των ενοίκων !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...