Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Ρωσικό σούπερ μάρκετ "Mere" ανοίγει στην Τρίπολη;

Το Ρωσικό σούπερ μάρκετ "Mere" ανοίγει στην Τρίπολη;
Η ρώσικη αλυσίδα σούπερ μάρκετ Mere βρίσκεται αρκετά κοντά στο να κάνει τα πρώτα βήματα της στην ελληνική αγορά και σύμφωνα με δημοσίευμα μία από τις πόλεις που θα ανοίξει καταστήματα, είναι η Τρίπολη!

Αξίζει να αναφερθεί ότι ανά την Ελλάδα υπάρχουν εκατοντάδες ακίνητα που να πληρούν τις προδιαγραφές που έχει θέσει η Mere καθώς εξαιτίας της οικονομική κρίσης έχουν πτωχεύσει αρκετές εμπορικές επιχειρήσεις (π.χ. η Alex Pack) που φιλοξενούνταν σε χώρους που πλησιάζουν στα standards που έχει ρώσικη αλυσίδα. Παράλληλα ελεύθερα ακίνητα έχουν προκύψει και από τις ανακατατάξεις στον χώρο των υπαρχόντων σούπερ μάρκετ.

Υπενθυμίζεται ότι η Mere αναζητά ακίνητα σε πόλεις και οικισμούς άνω των 25.000 κατοίκων, εντός τοων πόλεων, σε βιομηχανικές ζώνες ή κοντά σε πολυσύχναστους δρόμους. Ο καθαρός χώρος πωλήσεων θα πρέπει να είναι μεταξύ 650 και 1.100 τ.μ. και να διαθέτει τουλάχιστον 10 θέσεις στάθμευσης."

Ποια είναι η Mere

H Mere αποτελεί το σήμα της ρωσικής αλυσίδας Svetofor για τις αγορές εκτός Ρωσίας. Η αλυσίδα Svetofor είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα discount στην Ρωσία, με 1.200 καταστήματα σε όλη την χώρα ενώ έχει επεκταθεί και σε αγορές όπως Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία, Κίνα κ.α. Οι επόμενες στόχοι επέκτασης όπως σημειώνει το site της εταιρείας είναι οι Ελλάδα, Πορτογαλία, Γαλλία, ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο.

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ LIDL ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ JYSK
    NA ΦΥΓOYN OI KINEZOI KAI NA ANOΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ DIA ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ LIDL ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ...

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 09:34 Σύνδεσμος σχολίου

    @20.49 ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ ALEX PACK ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ LIDL......ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ.....

  • Τάκης
    Τάκης Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 20:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Που ακούγεται ότι θα ανοίξει;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...