Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κώστας Τζιούμης: «Συνεχίζουμε την αναβάθμιση των σχολείων του Δήμου μας»

Κώστας Τζιούμης: «Συνεχίζουμε την αναβάθμιση των σχολείων του Δήμου μας»

Την εξέλιξη των εργασιών στο Γυμνάσιο – Λύκειο Τεγέας και στο 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο της Τρίπολης, διαπίστωσε, εκ του σύνεγγυς, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος επισκέφθηκε τα δύο σχολικά συγκροτήματα, μαζί με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τρίπολης, κ. Στέφανο Χατζόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο - Λύκειο Τεγέας, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και στόχος είναι να ολοκληρωθεί ως το τέλος του έτους. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική παρέμβαση, με αλλαγή σκεπής, θερμομονώσεις και αντικατάσταση κουφωμάτων.

«Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να αναβαθμιστούν οι κτιριακές υποδομές των σχολείων μας, ώστε τα παιδιά μας να κάνουν τα μαθήματά τους μέσα σε καταλληλότερες συνθήκες» υπογράμμισε με δήλωσή του ο κ. Τζιούμης.

Παρεμβάσεις βελτίωσης των υποδομών εξελίσσονται και στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Τρίπολης.

«Μία σημαντική παρέμβαση που έγινε στο συγκεκριμένο σχολείο ήταν ότι υπήρχε  μια διαρροή 15 κυβικών την ημέρα, εντοπίσαμε τη βλάβη και την αποκαταστήσαμε. Ανάλογες παρεμβάσεις γίνονται σε όλα τα σχολεία, ώστε η καθημερινότητα των εκπαιδευτικών και των μαθητών, να είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Και φυσικά αυτό ισχύει και για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, όπου υπεύθυνος είναι ο κ. Δημήτρης Μακαρούνης» τόνισε  από την πλευρά του ο κ. Χατζόπουλος.

Τέλος, να αναφερθεί ότι αντίστοιχες παρεμβάσεις γίνονται από τον Δήμο Τρίπολης στο Γυμνάσιο Λεβιδίου, στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο, στο 1ο και 8ο Δημοτικό Σχολείο και σε άλλες σχολικές μονάδες.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 21:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΥΡΙΕ ΤΖΙΟΥΜΗ , ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ , ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΕΓΕΑΣ ΚΑΙ ΛΕΒΙΔΙΟΥ , ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ , ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ , ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ ΤΑΠΤΟΚ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Τ. ΔΗΜΑΡΧΟ .......ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΠΗΛΕΙΑ .......ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ , ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ .. ......ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...