Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο (λόγω πανδημίας) η κηδεία του Δήμου Δημητρακά ...

Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο (λόγω πανδημίας) η κηδεία του Δήμου Δημητρακά ...

Ο Δήμος Δημητρακάς "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών και σκόρπισε θλίψη σε όλη την τοπική μας κοινωνία. Ένας άνθρωπος πολύ δραστήριος και ιδιαίτερα αγαπητός, με πολλούς φίλους στην περιοχή μας.

Όλος αυτός ο κόσμος θα ήθελε να τον αποχαιρετήσει, ανάβοντας ένα κεράκι στην εξόδιο ακολουθία του. Όμως, η κηδεία του Δήμου Δημητρακά θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, όπως ορίζουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Η παράκληση της οικογένειας είναι να μην υπάρξει συνωστισμός ο οποίος θα μπορούσε να καταστεί επικίνδυνος για την διασπορά του ιού. Η οικογένεια του εκλιπόντος αναγνωρίζει και καταλαβαίνει την αγάπη όλου αυτού του κόσμου που θέλει να πει "αντίο" στον Δήμο, όμως παράλληλα οφείλουμε όλοι σε αυτή την εποχή να τηρούμε τους κανόνες προστασίας από τον covid.

Η κηδεία θα γίνει στις 3.00 το απόγευμα στο Ναό του Προφήτη Ηλία και δεν θα πρέπει να βρίσκεται κανείς εκεί, πλην του πολύ στενού οικογενειακού κύκλου του εκλιπόντος.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι ξεκάθαρο και το μήνυμα του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ... "Στο Δήμο άρεσε πολύ ο κόσμος και για όλους εμάς η συμμετοχή σας θα ήταν βάλσαμο στο πόνο μας .

Οι συνθήκες όμως δεν το επιτρέπουν και μέλημα όλων μας είναι η ασφάλεια όσων θα ήθελαν να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη του.
Μόλις τελειώσει η πανδημία, θα βρεθούμε όλοι να «μιλήσουμε» για το Δήμο.
Εγώ Δήμο, μεγάλο πανηγύρι θα ετοιμάσω , στο χωριό μας, στο Ηλιοβασίλεμα, να πιούμε, να γλεντήσουμε με τους φίλους μας αλλά και με όσους δεν πρόλαβαν να σε γνωρίσουν , είμαι σίγουρος ότι αυτή θα ήταν και η επιθυμία σου ."

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...