Άρχισαν οι ζημιές στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της Τρίπολης – Φύλακα βάζει ο Δήμος!
Κάποιες μικροζημιές έγιναν στο στολισμό της πόλης, σύμφωνα με όσα ανάφερε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, στο πλαίσιο της συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει σε αναμόρφωση προϋπολογισμού για τη φύλαξη του χώρου εγκατάστασης του χριστουγεννιάτικου χωριού στην περιοχή του βαγονιού στην πλατεία Άρεως.
«Πήγαν κάποιοι νεαροί και έκαναν μικροζημιές και είπαν ότι θα πάνε να τα σπάσουν. Θα υπάρξει φύλαξη για το επόμενο διάστημα ενώ και η αστυνομία θα περνά από το σημείο τα βράδια» είπε ο Δήμαρχος.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
3 σχόλια
-
10:02 Πόσο μαλ@@@ και ξινοί είστε ορισμένοι, δεν λέγεται. Δεν κάνετε χωριό ούτε με τα ίδια σας τα μούτρα. Ευτυχώς που η εκάστοτε δημοτική αρχή απευθύνεται στην πλειοψηφία που ξέρει να εκτιμά και όχι σε σας τους λίγους δυσκοίλιους με ολοχρονίς περίοδο. Μακάρι να δαγκώσετε την γλώσσα σας μήπως και δηλητηριαστείτε και ησυχάσουμε από σας
-
Πόσο κιτσ είναι στολισμένο το πάρκο δεν λέγεται! Όπως το πάτε θα συγκρινομαστε με τα Φιλιατρά στο κιτσ.
-
Δεν μπορεί μια φορά να πιαστεί κάποιο τσογλ@@@κι για να μην προλαβαίνει να μετράει σφαλιάρες;






