Περιφέρεια | Πρόταση για έργα 5.000.000 ευρώ στο Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης από το ΕΣΠΑ του υπουργείου Υποδομών!
Τις προτάσεις της για έργα -συνολικού προϋπολογισμού 544 εκ ευρώ- απέστειλε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην επιτελική δομή ΕΣΠΑ του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Οι προτάσεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο κατάρτισης του Επιχειρησιακού Σχεδίου Υποδομών και τα έργα έπρεπε να ανήκουν στις κατηγορίες των υδραυλικών, αντιπλημμυρικών, κτηριακών.
Ανάμεσα στα έργα αυτά, είναι και η αναβάθμιση / Εκσυγχρονισμός δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης. Αφορά βελτιωτικές παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών. Ο προϋπολογισμός είναι 5.000.000.
Επίσης, για την Αρκαδία, προτείνονται …
Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας Άστρους Κυνουρίας. Aφορά υδραυλικά και τεχνικά έργα. 20.000.000 ευρώ
Αθλητικό κέντρο Γορτυνίας / Αρκαδίας 15.000.000
Κατασκευή Διοικητηρίου στην ΠΕ Αρκαδίας. Ανακατασκευή και επέκταση υπαρχουσών υποδομών στο χώρο της ΥΕΒ. 8.000.000
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
5 σχόλια
-
Ο Μακεδονομάχος πολεμά μόνος του, δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν, για να μπορεί να την κάνει "γυριστή" όπως τότε που πήγε στο συλλαλητήριο να ακούσει τον Μίκη... και μετά πάει και χαιρετά τον Ζάεφ.
-
Ο Βλάσης ειναι δυναμη
-
Γειά σου Μεγάλε Βλάση που μας έφερες τον άχρηστο. Έχει να πέσει μαύρο δαγκωτό.
-
ΤΟ 2023 ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ . ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΨΑΧΝΕΙ ...... ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ,,,,,,,,ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ . ΕΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ......ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ . ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ , ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ...... ΣΤΟΙΧΗΜΑ ;;;; ΤΟ ΥΠ . ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ .
-
Για την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του Δικαστικού Μεγάρου 5 εκατομμύρια και για την κατασκευή Διοικητηρίου στην Τρίπολη 8 εκατομμύρια. Κάτι δεν κολλάει εδώ. Θα κατασκευαστεί και το νέο κτίριο με αυτά τα χρήματα ώστε να στεγαστούν όλες οι υπηρεσίες τις Περιφέρειας στο χώρο της ΥΕΒ; Γίνετε πιο σαφείς κύριοι.






