Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρίπολης | Σε ετοιμότητα για τον χιονιά!

Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρίπολης | Σε ετοιμότητα για τον χιονιά!

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρίπολης  ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τα μετεωρολογικά μοντέλα, προβλέπεται χιονόπτωση που θα επηρεάσει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (16/1) έως την Δευτέρα (18/1) τον Δήμο μας.

Γνωρίζουμε στους πολίτες ότι η πολιτική προστασία είναι εφοδιασμένη με επαρκείς ποσότητες αλατιού, έχει ήδη διανείμει αλάτι σε συσκευασίες (σακουλάκια) σε όλες τις Δημοτικές ενότητες, οι οποίες και παραδόθηκαν στους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Σε ετοιμότητα βρίσκεται προσωπικό του Δήμου όπως οδηγοί και χειριστές προκειμένου παρέμβουν όπου χρειαστεί με  τα διαθέσιμα δημοτικά οχήματα και μηχανήματα.

Επιπλέον όπου απαιτηθεί θα ενεργοποιηθούν ιδιωτικά μηχανήματα και χειριστές με τους οποίους υπάρχουν ενεργές συμβάσεις.

Οι πολίτες καλούνται σε περίπτωση εξέλιξης του φαινομένου να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους έτσι ώστε να μην παρεμποδίζεται ο αποχιονισμός των δρόμων.

Προτεραιότητα μας θα είναι η διάνοιξη των κεντρικών αξόνων καθώς και δρόμοι οι οποίοι χρησιμοποιούνται από ευπαθείς ομάδες, όπως επίσης και η συνδρομή μας σε απεγκλωβισμούς.

Οι κτηνοτρόφοι καλούνται να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες που έχουν ήδη δοθεί από την Πολιτική Προστασία μέσω των προέδρων των κοινοτήτων και αφορά την επαρκή προμήθεια σε τροφές και νερό για τα ζώα τους για δεκαπέντε ημέρες.

Διαθέσιμα τηλέφωνα: 6972317516 Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Τρίπολης κ. Γιώργος Οικονομόπουλος και 2713610431 Γραφείο Πολιτικής Προστασίας.  

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...