Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κώστας Τζιούμης: «Φτιάχνουμε και το κλειστό κολυμβητήριο της Τρίπολης»!

Κώστας Τζιούμης: «Φτιάχνουμε και το κλειστό κολυμβητήριο της Τρίπολης»!

Στην υπογραφή της σύμβασης, για την εκτέλεση του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού κολυμβητηρίου του Δήμου Τρίπολης, προχώρησε, την Παρασκευή (15/1/2021), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΛΑΚΩΝ ΑΤΕ», κ. Παναγιώτη Μιχαλίτση.


Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.708.100 ευρώ και η συνολική του προθεσμία είναι 18 μήνες.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν την υλοποίηση κατάλληλων ενεργειακών παρεμβάσεων, έτσι ώστε να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη λειτουργία του Κολυμβητηρίου.
Μεταξύ άλλων, προβλέπεται συνδυασμένο σύστημα αποτελούμενο από αντλία θερμότητας αέρα/ νερού – λέβητα πετρελαίου – γεωθερμική αντλία θερμότητας νερού / νερού για τη θέρμανση του αγωνιστικού χώρου του κολυμβητηρίου και τη θέρμανση των νερών στις κολυμβητικές δεξαμενές.
Επίσης, θα τοποθετηθούν κουφώματα με διπλούς υαλοπίνακες, πάνελ πολυουρεθάνης με αυξημένη θερμομόνωση, νέος εξοπλισμός στο μηχανοστάσιο, ανυψωτική πλατφόρμα για ΑΜΕΑ κ.α..
Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης σημείωσε: «Η Τρίπολη διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα κλειστά κολυμβητήρια της χώρας. Ήδη, έχει φιλοξενήσει και θα συνεχίσει και στο μέλλον, σημαντικά αθλητικά κολυμβητικά γεγονότα.
Με το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης, ο Δήμος Τρίπολης θωρακίζει και αναβαθμίζει τη λειτουργία του κλειστού μας κολυμβητηρίου. Λύνουμε το μεγάλο πρόβλημα του λειτουργικού κόστους – λόγω της τιμής του πετρελαίου - και προχωράμε σε συνολική αναβάθμιση των υποδομών του κολυμβητηρίου, το οποίο αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη μας και ολόκληρη τη χώρα.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι το έργο θα συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη ενός μεγάλου στόχου για τη δημοτική μας αρχή, που δεν είναι άλλος από την προσέλκυση νέων επισκεπτών, μέσω του αθλητικού τουρισμού, στον Δήμο Τρίπολης».

tzioumiskolybhthrio 1

tzioumiskolybhthrio 2

tzioumiskolybhthrio 3

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 20:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε τίποτα, τι να φτιάξεις;;;; Όλα έτοιμα τα έχεις βρει!!! Ένα ψέμα είσαι!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...