Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντιπαράθεση για το κτίριο της "Ναυπλίου" | "Σε πατάρι στοιβάζονται 60 άνθρωποι χωρίς έξοδο κινδύνου" - "Το κτίριο είναι υπερσύγχρονο και πληρώνουμε λιγότερα ενοίκια"

Αντιπαράθεση για το κτίριο της "Ναυπλίου" | "Σε πατάρι στοιβάζονται 60 άνθρωποι χωρίς έξοδο κινδύνου" - "Το κτίριο είναι υπερσύγχρονο και πληρώνουμε λιγότερα ενοίκια"

Επερώτηση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Γόντικα με θέμα: «Μετεγκατάσταση υπηρεσιών της Περιφέρειας στην Τρίπολη» συζητήθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο.

Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κελλάρης είπε ότι «στο νέο κτίριο που φτάνει για 120 εργαζομένους, στοιβάζονται πάνω από 350 εργαζόμενοι και μάλιστα σε μια περίοδο πανδημίας λόγω covid! Σε πατάρι που στοιβάζονται 60 εργαζόμενοι και δεν έχει έξοδο κινδύνου και εξαρτισμό. Σε άλλο δωμάτιο στοιβάζονται 23 εργαζόμενοι. Στα αυτιά μας φτάνουν και απειλές προς εργαζομένους για να αποδεχτούν αυτές τις συνθήκες και να μην διαμαρτύρονται. Υπάρχουν οι ανάλογες εκθέσεις για την καταλληλόλητα του κτιρίου για στέγαση τόσων εργαζομένων;»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος εξήγησε ότι «στο νέο κτίριο θα στεγαστούν λιγότεροι από 175 εργαζόμενοι. Υπάρχουν έξοδοι κίνδυνου και υπάρχει πιστοποίησης πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική. Είναι ένα απολύτως σύγχρονο κτίριο και έχει κριθεί κατάλληλο, έχει οικοδομική άδεια χρήσης γραφείου. Έχει παρκινγκ με περισσότερες από 100 θέσεις. Έχει φυσικό φωτισμό και φυσικό αερισμό. Δεν υπάρχει καμία απειλή στο προσωπικό. Η προσπάθεια να αποκτήσει ιδιόκτητο κτίριο η Περιφέρεια δεν έχει εγκαταλειφθεί αλλά ξεκίνησε με τη διαδικασία τροποποίησης χρήσεων γης στο οικόπεδο της πρώην ΥΕΒ. Θα προχωρήσουμε μελέτη και εξασφάλιση χρηματοδότησης.»

Ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας τόνισε ότι στην Αρκαδία γρήγορα θα ξεκινήσει το Κέντρο Πολιτικής Προστασίας στην Τρίπολη. Στην Τρίπολη είχαμε σκορπισμένες υπηρεσίες και χωρίς τις βασικές προϋποθέσεις, τώρα πληρώνουμε λιγότερα ενοίκια. Είναι υπερσύγχρονο κτίριο. Θα πάω την επόμενη εβδομάδα. Απειλές, από ποιον; Να μιλάμε ανοιχτά και να το ελέγξω εγώ. Ήρθαν στο γραφείο μου, όποια προβλήματα υπάρχουν θα τα διορθώσουμε. Θα υπάρξει και κυλικείο με χαμηλές τιμές.»

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

9 σχόλια

  • Πάνος
    Πάνος Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 09:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντροπή σου που μας κοροϊδεύεις κι από πάνω. Πήγα και είδα. Θα γίνει πανικός με τον ιό. Έψαχνα τουαλέτα και είχε μια για 50 άτομα. Αερισμός μηδέν. Να δω αν θα το παραλάβουν και ποιος γιατί όποιος το παραλάβει τον βλέπω κατηγορούμενο...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν τους ενδιαφέρει η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων, παρά μόνο να κάνουν τις δουλειές σας, Ο χρόνος τρέχει, 2 χρόνια τους απόμειναν.. Όταν όμως θα αρχίσουν να σκάνε ένα-ένα τα κρούσματα του κορονοϊού και θα πέφτουν οι μηνήσεις, να δούμε που θα τρέχουν.

  • dimgian
    dimgian Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 15:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Το εν λόγω κτίριο είναι ακατάληλο και στην πορεία θα αποδειχθεί πολύ προβληματικό από πολλές και διάφορες απόψεις περικλείει δε και κίνδυνο σοβαρών ατυχημάτων . Το έχω επισκεφθεί σαν μέλος επιτροπής πριν από κάποια χρόνια για τη στέγαση υπηρεσίας 80 περίπου ατόμων και το απορρίψαμε πανψηφί

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 13:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Σαν τα ποντίκια στρίμωξε ο Νίκας τους υπαλλήλους στο αεράτο κτίριο.......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 02:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Και του εκτελεστικού γραμματέα είναι μεγάλο και αερατο. Να ασκεί πολιτική αεράτη και αν δεν χωράει και κανένας κοντινός.... , μπορεί να χωράει στο γραφείο του Λαμπρόπουλου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 23:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Κέντρο Πολιτικής Προστασίας στην Τρίπολη με τον συντονιστή στην Καλαμάτα! Οι υπηρεσίες βρίσκονταν από την σύστασή τους σε διαφορετικά κτίρια και δεν είχε διαμαρτυρηθεί κανένας, άρα υπήρχαν οι βασικές προϋποθέσεις. Όσο για το υπερσύγχρονο κτίριο ισχύει το «απέξω κούκλα και μέσα πανούκλα», όσον αφορά την λειτουργικότητα. Ενιαίοι αποπνικτικοί και θορυβώδεις χώροι για 20-40 υπαλλήλους μαζί συν τους επισκέπτες, με μια τουαλέτα ανά 40 άτομα. Αν σας ενδιέφερε να πληρώνετε λιγότερα ενοίκια θα είχατε ήδη αρχίσει στον 1,5 χρόνο τις διαδικασίες για το νέο διοικητήριο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΛΎ ΦΘΗΝΆ 15.300 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΥΝ 50.000 € ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΌΜΙΣΗ ΣΥΝ ΦΤΙΆΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΠΟΛΛΆ πυρασφάλεια ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΆΨΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΑΥΤΟΨΊΑ ΟΥΔΈΤΕΡΗ ΑΝΘΩΠΟΙ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΤΙ ΠΟΥΝ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 19:46 Σύνδεσμος σχολίου

    έλα που δεν ξέρεις για ποιες απειλές μιλάμε... κάτι κύριοι με κυρίες τι κάνουν γιατί μαλώνουν άραγε; Και καλά στέλνεις σε ένα κτίριο εργαζόμενους χωρι΄ς να το έχεις επισκεφτεί; Πάντως ο Αντιπεριφερειάρχης σου την πάρτη του την έχει φροντίσει. Ποδοσφαιρο παιζεις στον χώρο του. τεράστιος και με παράθυρα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Για εξηγήσέ μας πώς πληρώνετε λιγότερα. Αφού το μίσθωμα του κτιρίου είναι όσα πληρώνατε για όλα τα άλλα κτίρια μαζί

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...