Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η αλήθεια για την επικοινωνία Κεραμέως – Τζιούμη

Η αλήθεια για την επικοινωνία Κεραμέως – Τζιούμη

Η αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή μας και ειδικά στα σχολεία, είναι αλήθεια ότι έχει θορυβήσει έντονα την τοπική μας κοινωνία.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ανησυχίας και αγωνίας, που επικρατεί στην πόλη, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, πήρε την πρωτοβουλία να έρθει σε μια τηλεφωνική επικοινωνία με την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Κατά τη διάρκεια αυτής της επικοινωνίας, ο Δήμαρχος μετέφερε την αγωνία του για τα αυξανόμενα κρούσματα σε σχολικές μονάδες.

Από την πλευρά της, η Υπουργός Παιδείας άκουσε με προσοχή όσα της μετέφερε ο Δήμαρχος και εξήγησε ότι η απόφαση για να κλείσουν σχολεία σε μια περιοχή, βασίζεται σε συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα και κανόνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος ζήτησε από το αρμόδιο Υπουργείο να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, προκειμένου η διασπορά του ιού να μην περάσει από τα σχολεία στην κοινωνία και λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Αναφορικά με το κλείσιμο σχολείων σε μία περιοχή, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το αποφασίσει ούτε ο Δήμος, ούτε καν το Υπουργείο Παιδείας, παρά μόνο το Υπουργείο Υγείας και η Επιτροπή των ειδικών Επιστημόνων.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 22:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι Ρίχνουμε το φταίξιμο στον διπλανό μας και πάει λεγοντας.εγω εσύ ο δίπλα που πίνει το καφεδάκι και παει την βόλτα ανεμελος δεν ευθυνόμαστε?και στα σχολεία όχι δεν υπάρχει αυστηρός έλεγχος ούτε αυστηρά μέτρα.δεν έχω δει να θερμομετρουν στην είσοδο/δεν έχω δει να υπάρχουν αντιβιοτικά/δεν έχω δει να υπάρχει τιμωρία εάν δεν φοράνε μάσκα. Η μοναδική χώρα με 6 κατηγορίες SMS γιατί δεν μπορούμε να βάλουμε τον κωλο μας κάτω. Κλείσιμο ένα μήνα όπως στην γιουχαν και να ξεμπερδεύουμε.κσι όχι να λέει ο καθένας οτι θελει.
    Αυτά....

  • Μητερα
    Μητερα Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 18:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ?
    ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ?ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ....
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ... ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΑΒΙΝΕΙ !!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 10:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστακη να πινεις και εσυ την καφεδαρα σου στην Πετρινου με τα φιλαρακια σου για να δειχνεις το παραδειγμα και σε εμας!!!

  • Ναύαρχος
    Ναύαρχος Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 23:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή ο Δήμος έχει λάβει όλα τα μέτρα στην πόλη της Τρίπολης κ το πρόβλημα είναι τα σχολεία;

  • Σταμάτης
    Σταμάτης Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλλον ο κος Τζιούμης δεν εχει καταλάβει σωστά: στα σχολεια τηρούνται όλα τα μέτρα και μαλιστα πολυ αυστηρά. Τα κρούσματα στα σχολεια έρχονται μέσα απο την κοινωνία και διασπείρονται στην σχολική κοινότητα κι όχι το αντίθετο!! Κανένα κρούσμα δεν εχει προκληθεί μέσα απο το σχολείο . Όλα έχουν προκληθεί απο έξω . Οταν λοιπόν τα μέτρα τηρούνται μέσα στα σχολεια αλλα έξω δεν τηρούνται ουτε οι αποστάσεις δεν φταίνε τα σχολεια .

  • Αντιστράτηγος εν αποστρατεία
    Αντιστράτηγος εν αποστρατεία Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 20:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Η αστυνομικοί στην Τρίπολη είναι οι πιο κοπριτες δημόσιοι υπάλληλοι που υπάρχουν. Αν είχε κόψει 20% από τον μισθό τους να δεις πως θα κάνανε ελέγχους στην πετρινού που κάθονται όλοι με τις ποτάρες τους.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 20:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι εκπαιδευτικοι τι φταίνε; έχουν μπει στη μέση, ζητούν και επιβλέπουν συνεχώς τους μαθητές να φοράνε σωστά την μάσκα τους, έχοντας πάντα αυξημένο κίνδυνο να κολλήσουν covid από το περιβάλλον του σχολείου και να το μεταφέρουν στο σπίτι τους στις οικογένειες τους και το αντίθετο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...