Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανήσυχος ο Τζιούμης από την έξαρση κρουσμάτων - Επικοινωνία με Κοντοζαμάνη και Χαρδαλιά - «Τα στοιχεία για την Αρκαδία αξιολογούνται»!

Ανήσυχος ο Τζιούμης από την έξαρση κρουσμάτων - Επικοινωνία με Κοντοζαμάνη και Χαρδαλιά - «Τα στοιχεία για την Αρκαδία αξιολογούνται»!


Με την Αρκαδία να οδηγείται σήμερα σε νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης συνεχίζει να βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση και να μεταφέρει –με κάθε τρόπο- την αγωνία της τοπικής κοινωνίας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Στο πλαίσιο, αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του "Καλημέρα Αρκαδία", ο κ. Τζιούμης επικοινώνησε την Τρίτη (23/2/2021), τόσο με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, όσο και με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ανησυχία που υπάρχει στην περιοχή μας για αυξημένα κρούσματα (σήμερα ήταν 36) και θέλησε να πληροφορηθεί αν έχει ληφθεί κάποια απόφαση.

Οι απαντήσεις που έλαβε ήταν ότι, προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία οριστική απόφαση για την Αρκαδία, με το ενδεχόμενο πάντως να «κοκκινίσει» να είναι αναπόφευκτο.
Όλα τα στοιχεία αξιολογούνται και αναμένονται αποτελέσματα και από τις ιχηνλητήσεις κρουσμάτων, προκειμένου να διαμορφωθεί μια απολύτως ξεκάθαρη εικόνα που θα οδηγήσει σε επίσημες κυβερνητικές αποφάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμαρχος εξήγησε για άλλη μια φορά ότι παρατηρείται μεγάλη αύξηση κρουσμάτων σε σχολικές μονάδες, ζητώντας να ληφθούν το συντομότερο δυνατόν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

7 σχόλια

  • Μαρία
    Μαρία Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 00:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα παιδί να κολλήσει θα το μεταδώσει και στα υπόλοιπα παιδιά και στους δασκάλους. Τι δεν καταλαβαίνετε; Τα σχολεία να κλείσουν όλα. Και επιτέλους κρατήστε τα μέτρα που βγαίνετε όλοι έξω πρωί μεσημέρι βράδυ και πηγαίνετε και στα χωριά σας και κολλάτε τους πάντες.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 21:46 Σύνδεσμος σχολίου

    21.30 χθες απ' οτι ειδαμε ο Παπαδημητριου δεν ηρθε σε αντιθεση με το δημαρχο. άλλοι δη. συμβουλοι ελεγαν διαφορα ο παπαδημητριου ηταν αυτος που επεμενε με σθεν ος .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 21:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Και τα παιδιά που έχουν κολλήσει από τους πατεράδες τους πάνε σχολείο κολλάνε και τα υπόλοιπα παιδιά και πάει λέγοντας Τα κρούσματα ξεκίνησαν όταν άνοιξαν τα σχολεία Πρέπει να κλείσουν άμεσα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    20.23 αυτό που είπε χθες ο Παπαδημητρίου ο Τζιούμης το είπε την προηγούμενη Παρασκευή στην υπουργό. Έτσι για να ακούγετε η αλήθεια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 21:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ΩΩΩ ΘΕΕ Κ ΚΥΡΙΕ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!!!!!!! Ο ΤΖΟΥΜΗΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...ΧΡΙΑΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΟΛΛΑΝΕ Κ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 20:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα παιδιά κολλάνε στο σπίτι από τους γονείς, όχι στο σχολείο, γι’ αυτό τα τεστ που γίνονται στους συμμαθητές τους είναι αρνητικά...τι δεν καταλαβαίνετε ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 20:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΡΑ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...