Menu
RSS
Παρασκευή, 16/04/2021
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Κώστας Τζιούμης: «Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα δημιουργώντας συνθήκες ασφαλούς πρόσβασης. Με 55.700 μέτρα αγροτικής οδοποιίας» (vd)

Κώστας Τζιούμης: «Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα δημιουργώντας συνθήκες ασφαλούς πρόσβασης. Με 55.700 μέτρα αγροτικής οδοποιίας» (vd)

"Ενισχύουμε τη μαθητική και αθλητική κοινότητα με  6+1 παρεμβάσεις"

Η Δημοτική Αρχή μένοντας πιστή στις δεσμεύσεις της και πάντοτε αρωγός των δημοτών της, συνεχίζει να ενημερώνει τους συμπολίτες της, σχετικά με τα εργαλεία χρηματοδότησης και τους τρόπους εξεύρεσης πόρων με γνώμονα την επιτέλεση έργων και λύση προβλημάτων. Μέσα στις σκληρές συνθήκες που, δυστυχώς, βιώνουμε, προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο και για το λόγο αυτό, κάθε προσπάθειά μας κοινοποιείται με κάθε τρόπο στους πάντες.

Ήδη, σε σχέση με το πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης», καταθέσαμε προτάσεις για την έγκριση και χρηματοδότηση έργων:

 1. Αγροτικής οδοποιίας μήκους 55.700 μ στις περιοχές των Δ.Ε Τρίπολης, Δ.Ε Βαλτετσίου, Δ.Ε Κορυθίου, Δ.Ε Λεβιδίου, Δ.Ε Μαντινείας, Δ.Ε Φαλάνθου, Δ.Ε Σκυρίτιδας, προϋπολογισμού 3.000.000,00 ευρώ. Αντικείμενο του εν λόγω έργου οδοποιίας αποτελεί η βελτίωση υφιστάμενων δρόμων πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, με στόχο τη μείωση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων , την ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων και την ασφαλέστερη  μεταφορά  των ευπαθών προϊόντων.
 2. α) Επισκευή – Συντήρηση του σχολικού κτιρίου 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Τρίπολης, προϋπολογισμού 425.000,00 ευρώ. Στο παρόν υποέργο προβλέπεται να γίνουν εργασίες  συντήρησης στο κτήριο του 1ου Γυμνασίου και 1ου  Λυκείου Τρίπολης. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί: αντικατάσταση εξωτερικών πορτών και παραθύρων, επισκευή εξωτερικών και εσωτερικών σαθρών επιχρισμάτων, συντήρηση και χρωματισμοί ξύλινων και μεταλλικών κατασκευών (πόρτες, κιγκλιδώματα κλπ.), αντικατάσταση εσωτερικών φωτιστικών σωμάτων και εξωτερικών προβολέων φωτισμού, επισκευή και επέκταση εσωτερικού ηλεκτρολογικού δικτύου.

β) Διαμόρφωση εγκαταστάσεων προαύλιου χώρου 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Τρίπολης, προϋπολογισμού 93.000.00 ευρώΣε αυτό το υποέργο προβλέπεται η εκ νέου διαμόρφωση τριών εξωτερικών γηπέδων μπάσκετ και ενός εξωτερικού γηπέδου βόλεϊ στον προαύλιο χώρο του  1ου Γυμνασίου και Λυκείου Τρίπολης.

γ) Συντήρηση και επισκευή ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης, προϋπολογισμού 50.000.00 ευρώ. Το παρόν υποέργο αφορά στην επισκευή και στην εκ νέου διαμόρφωση ενός εξωτερικού γηπέδου  βόλεϊ και ενός εξωτερικού γηπέδου μπάσκετ στο χώρο του Δ.Α.Κ. Τρίπολης.

Κατά τη συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης τόνισε τα εξής: “ευελπιστούμε ότι με τις παρεμβάσεις μας θα υπάρχει ομαλή και ασφαλής πρόσβαση του τοπικού αγροτικού πληθυσμού στη γεωργική γη. Βασικό μας μέλημα αποτελεί η στήριξη του πρωτογενούς τομέα με έργα βελτίωσης της προσβασιμότητας στα αγροτεμάχια και στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις. Από την άλλη πλευρά, η διαμόρφωση των αύλειων σχολικών και αθλητικών χώρων είναι πάντα προτεραιότητά μας, αφού η αναβάθμιση τόσο των σχολικών όσο και των αθλητικών υποδομών δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας και ικανοποίησης στη μαθητική και διδακτική κοινότητα”.

 
 
 
 

10 σχόλια

 • ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

  Παρα... γαλάκια και λοιπά τζουμοτρόλ: Πεστε στους εντολείς σας να ξεκινήστε πρωτα να λετε καλημερα στον κόσμο, να μη τσακώνεστε με τον κοσμο, κατεβείτε απ' τα καλαμια σας γιατι μετα απο χρονια θα βγειτε κι εσεις να πειτε οτι σας βιασαν. Οσο για τον Παυλη, αν ειχατε μυαλο θα επρεπε καθε μερα, πρωι βραδυ, να του αναβετε μια λαμπαδα.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 16:23 Σύνδεσμος σχολίου

  Κώστας Τζιούμης ο καλύτερος Δήμαρχος της Τρίπολης.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 12:30 Σύνδεσμος σχολίου

  "Μπράβο" στον Κώστα που συνεχώς υποβάλλει - μάλλον ξαναυποβάλλει - προτάσεις στον Τρίτση - τ. Φιλόδημο αλλά προς τον παρόν το μόνο του έργο είναι η αλλαγή κάποιων τετραγωνικών κυβόλιθων από σομόν σε γκρι!!!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

  Μπράβο Δήμαρχε!!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 09:23 Σύνδεσμος σχολίου

  ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 55% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

  14.54 πρεπει να είσαι πολύ βαρεμένος! Ο Τζιούμης δεν τάζει αγόρι μου παραμύθια. Υπέβαλε προταση συγκεκριμένη στο Τρίτσης. Ο άνθρωπος είναι σοβαρός δεν είναι παραμυθάς.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 18:09 Σύνδεσμος σχολίου

  Έστειλαν τελικά οι δημότες μας στις εκλογες όλους τους τσοπάνηδες του Μήτσου πίσω στα μαντριά τους.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

  Ήθελε ο συγχωρεμένος να τοποθετήσει τον ΚΑΡΑΦΛΟΜΠΕΚΑΤΣΟ τον HEAD BOSS της Ναυπλίου υπεύθυνο στο σπιτί του αγρότη στην Τεγέα και τον ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ της Μαντινείας υπευθηνο στο σπίτι του κτηνοτρόφου στο Λεβιδι.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 16:05 Σύνδεσμος σχολίου

  ΣΕ ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ ΜΕΤΩΝΟΜΑΣΤΗΚΕ Ο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΤΟΥ......ΣΥΡΙΖΑ .

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 14:54 Σύνδεσμος σχολίου

  ΤΖΙΟΥΜΗ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΠΟΥ ΕΤΑΖΕ ΣΠΙΤΙ ΑΓΡΟΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΓΕΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ ΣΤΟ ΛΕΒΙΔΙ.
  ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΤΑΖΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΥΓΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...