Τρίπολη | Πυρκαγιά στον παλιό σκουπιδότοπο ("Πλάτωμα") - Έρευνα από την Πυροσβεστική για τα αίτια της φωτιάς (εικόνες)
Πυρκαγιά προκλήθηκε την Τρίτη (9/3/2021) στον παλιό σκουπιδότοπο Τρίπολης, στη θέση "Πλάτωμα".
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Καλημέρα Αρκαδία", χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και δεν εξαπλώθηκε.
Ύστερα από επικοινωνία με τον Υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης, κύριο Γιώργο Οικονομόπουλο, ενημερωθήκαμε πως τα αίτια της φωτιάς ακόμα διερευνώνται ενώ το τμήμα που κάηκε είναι περίπου μισό στρέμμα.
Η διαδικασία επιχωμάτωσης έχει ήδη ξεκινήσει ενώ στο σημείο βρίσκονται η υδροφόρα του δήμου, φορτηγό και μηχανήματα της περιφέρειας για κάθε ενδεχόμενο.


1 σχόλιο
-
Αλίμονο μας. τι μας περιμένει στον Άγιο Βλάση , θα καούμε ζωντανοί , μετά από τόσα χρόνια πιάνει φωτιά το πλάτωμα .
Υ.Γ. Για να μην ξεχνάμε ο κος Τζιούμης Δήμαρχος τώρα τότε αντιπολίτευση ήταν σύμφωνος με τον Άγιο Βλάση . Μην ξεχνάμε και τα τότε μεγαλα έργα όπως τα σημερινά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






