Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τη θλίψη του εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης για την απώλεια Ταλαγάνη - Αναβλήθηκε η παρουσίαση των εκδηλώσεων για το 2021

Τη θλίψη του εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης για την απώλεια Ταλαγάνη - Αναβλήθηκε η παρουσίαση των εκδηλώσεων για το 2021

To Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης,  με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του Δημήτρη Ταλαγάνη,  συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση δια περιφοράς, παρόντος του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κω/νου Τζιούμη, σήμερα Πέμπτη 15 Απριλίου 2021και ώρα 12:30 για την απόδοση της πρέπουσας τιμής  στον εκλιπόντα.

Η είδηση του θανάτου του ξεχωριστού εικαστικού, αναγνωρισμένου  αρχιτέκτονα, γλύπτη, ζωγράφου, φιλοσόφου της τέχνης και του πολιτισμού, πρώην Αντιδημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Ταλαγάνη,  προκάλεσε θλίψη στην τοπική μας κοινωνία. Ο Δημήτρης Ταλαγάνης  υπηρέτησε την τέχνη, τον πολιτισμό και την τοπική αυτοδιοίκηση με συνέπεια, προσφέροντας ιδιαίτερα πλούσιο έργο και σφραγίζοντας με την προσφορά του τα πολιτιστικά δρώμενα της Τρίπολης.                                                                       

Το Δημοτικό συμβούλιο

Εκφράζει ομόφωνα τη θλίψη όλων για την απώλεια του Δημήτρη Ταλαγάνη, ξεχωριστού ανθρώπου της Τέχνης και του Πολιτισμού, πρώην Αντιδημάρχου Τρίπολης.

Εκφράζει  τη βαθύτατη θλίψη και  τα  ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Αποφασίζει να παραστεί ο Δήμαρχος και αντιπροσωπεία μελών του Δημοτικού  Συμβουλίου (σύμφωνα με τις επιτρεπόμενες συνθήκες λόγω κορονοϊοού) στην κηδεία του.

Αποφασίζει να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου  και να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο και  στα  ηλεκτρονικά  ΜΜΕ της πόλης μας.

 Αιωνία του η Μνήμη

ΥΓ. Λόγω του θλιβερού γεγονότος, θεωρείται αυτονόητο ότι θα αναβληθεί η παρουσίαση του σχεδίου δράσεων και εκδηλώσεων που επρόκειτο να πραγματοποιήσει σήμερα  ο Δήμος Τρίπολης για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...