Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΣΥΡΙΖΑ | Γιώργος Φαράντος: "Στηρίζουμε τον αγώνα των παραγωγών λαϊκών αγορών στην Τρίπολη και ζητάμε απόσυρση του νομοσχεδίου" (vd)

ΣΥΡΙΖΑ | Γιώργος Φαράντος: "Στηρίζουμε τον αγώνα των παραγωγών λαϊκών αγορών στην Τρίπολη και ζητάμε απόσυρση του νομοσχεδίου" (vd)

Για το πρόσφατο νομοσχέδιο που αφορά τις λαϊκές αγορές μίλησε ο κύριος Γιώργος Φαράντος, ως Συντονιστής Δυτικού Τομέα του Δήμου Τρίπολης της οργάνωσης μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Έκανε λόγο για αδιαφορία της Κυβέρνησης σε σχέση με τις απόψεις των συλλόγων των παραγωγών των λαϊκών αγορών καθώς επίσης και των πολιτών που μεταβαίνουν σε αυτές ενώ στη συνέχεια παρέθεσε το τι προβλέπει το εν λόγω νομοσχέδιο. Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Φαράντος είπε πως με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο «δίνεται η δυνατότητα αδειοδότησης και εν γένει διαχείρισης σε ιδιωτικές εταιρείες» των λαϊκών αγορών, αλλάζοντας έτσι τη δυναμική τους.

Στην συνέχεια εξέφρασε εκ μέρους ολόκληρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αρκαδίας τις ενστάσεις σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο και ταυτόχρονα τη στήριξη σε όλους τους παραγωγούς και τους επαγγελματίες πολίτες των λαϊκών.

Ακολουθεί βίντεο με τις δηλώσεις του κύριου Φαράντου, Συντονιστή του Δυτικού Τομέα Δήμου Τρίπολης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...