Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Την Τρίτη συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης

Την Τρίτη συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης

Την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 14:00, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης συνεδριάζει στο Νέο Δημαρχείο, με τα εξής 65 θέματα:

1) Έγκριση έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή ταχυδρομικών τελών.

2) Έγκριση δαπανών που έχουν  γίνει από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Σιμιάδων.

3) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την: «Τοποθέτηση φωτιστικών στύλων στην Δ.Ε. Τρίπολης».

4) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την: «Τοποθέτηση φωτιστικών στύλων στην Δ.Ε. Μαντινείας».

5) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την: «Προμήθεια υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Ν.Π. Δήμου Τρίπολης».

6) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την: «Προμήθεια ιστού φωτισμού – φωτιστικών και προβολέων στις κατασκηνώσεις του   Δήμου Τρίπολης».

7) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την Χρηματοδότηση της ΔΕΠΕ Δήμου Τρίπολης.

8) Έγκριση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Β΄ τριμήνου 2013.

9) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Αποκατάσταση ζημιών φωτεινής σηματοδότησης κόμβου Αγ. Κων/νου – 18μετρου».

10) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης νεκροταφείου Αγίου Δημητρίου» Τ.Κ. Αγίας Βαρβάρας Δ.Ε Σκυρίτιδας.

11) Καθορισμός όρων δημοπρασίας εκμίσθωσης ακινήτου στην Τ.Κ.    Αγιωργήτικων της Δ.Ε. Κορυθίου του Δήμου Τρίπολης και ορισμός μελών επιτροπής διενέργειας της δημοπρασίας.

12) «Έγκριση δαπάνης και διάθεση της  πίστωσης  για αμοιβή της  δικηγόρου κ. Γαβρήλου Ελένης  για δικαστικές ενέργειες: 1. παράσταση με κατάθεση προτάσεων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης σε εκδίκαση της με αρ. 270/18-10-2011 έκθεση κατάθεσης αγωγής του κ. Τρυφωνόπουλου Αθανασίου , κατά του Δήμου και 2. παράσταση με κατάθεση υπομνήματος ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης , σε εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης της εταιρείας με την επωνυμία  «Δ. ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ».

13)          «Έγκριση δαπάνης και διάθεση της  πίστωσης  για αμοιβή της  δικηγόρου κ. Τζίφα Αναστασίας : α) για παράσταση  με κατάθεση σημειώματος,  ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σχετικά με παρέμβαση του Δήμου σε αίτηση αναστολής που είχαν καταθέσει δημότες της πόλης της Τρίπολης για παράνομη τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας της Cosmote A.E. κατά της ως άνω ανώνυμης εταιρίας και β) για την παράσταση με κατάθεση υπομνήματος στο Διοικητικό Εφετείο Τρίπολης προς υπεράσπιση του Δήμου Τρίπολης  κατά του αιτούντος Νικολάου Μακαρούνη σε μεταξύ τους δίκη που υπάγεται στην διαδικασία ακυρωτικών διαφορών  ».

14) «Έγκριση δαπάνης και διάθεση της  πίστωσης  για αμοιβή του δικηγόρου κ. Γκρίτζαλη Ιωάννη , για δύο γνωμοδοτήσεις που υπέβαλλε στο Δήμο, την πρώτη στις 21-5-13 και τη δεύτερη στις 15-7-13, σχετικά με το εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή των διατάξεων της παρ. Ζ’ υποπαράγραφος Ζ3 του Ν. 4093/2012 , περί αυτοδίκαιης θέσης σε αργία υπαλλήλων του Δήμου Τρίπολης.»

15) «Έγκριση δαπάνης και διάθεση της  πίστωσης  για  αμοιβή και για καταβληθέντα έξοδα ,της  συμβολαιογράφου  κας Ελένης Διαμαντή ,σχετικά με την σύνταξη και υπογραφή του υπ’ αρ. 5175/16-7-2013 συμβολαίου».

16) «Έγκριση δαπάνης Δήμου Τρίπολης και διάθεση της  πίστωσης  για αμοιβή του δικηγόρου κ. Καρακούρτη Βασίλειο , για γνωμοδότηση και άσκηση έφεσης κατά της υπ’ αριθ. 1/2011 αποφάσεως του Ειρηνοδικείου Ορχομενού. »

17) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την: «Προμήθεια δεξαμενών για την πυροπροστασία των ανενεργών ΧΑΔΑ».

18) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την: «Προμήθεια και εγκατάσταση δύο συστημάτων απολύμανσης των κολυμβητικών δεξαμενών ΔΑΚ Τρίπολης ».

19) Έγκριση δαπανών που έχουν  γίνει από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Ριζών.

20) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Συντήρηση του αρδευτικού συστήματος του Δημοτικού λαχανόκηπου του Δήμου Τρίπολης ».

21) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Καθαρισμός χώρου, κοπή χόρτων-αποκομιδή τους και κατεργασία εδάφους στο Δημοτικό λαχανόκηπο».

22) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Εγγραφές και σύνταξη απογραφής τέλους χρήσης – Σύνταξη ισολογισμού κ.λ.π. οικονομικών καταστάσεων οικονομικού έτους 2012».

23) Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας «Προμήθεια εξοπλισμού ξενώνα φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας στο Δήμο Τρίπολης».

24) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την: «Προμήθεια Βιβλίου με τίτλο «Κώδικας Εισπράξεων Δημοσίων Εσόδων».

25) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την: «Προμήθεια μπαρών στάθμευσης ποδηλάτων».

26) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την: «Προμήθεια κλιματιστικού μηχανήματος και εντομοπαγίδας».

27) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την: «Προμήθεια δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις ανάγκες της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου».

28) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την: «Προμήθεια Φυτών και κηπευτικού χώματος για την κατασκήνωση του Δήμου Τρίπολης στο παράλιο Άστρος».

29) Ορισμός δικηγόρου προκειμένου να γνωμοδοτήσει για το εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις ώστε να γίνονται αποδεχτές παραιτήσεις προς συνταξιοδότηση υπαλλήλων του Δήμου Τρίπολης εις βάρος των οποίων εκκρεμεί ποινική ή πειθαρχική δίωξη.

30) Έγκριση απευθείας ανάθεσης της μελέτης: «Μελέτη σχεδίου γενικής διάταξης χώρων στάθμευσης» και έγκριση διάθεσης πίστωσης.

31) Έγκριση απευθείας ανάθεσης της μελέτης: «Επικαιροποίηση κυκλοφοριακής μελέτης» και έγκριση διάθεσης πίστωσης.

32) Ορισμός δικηγόρου για την σύνταξη καταστατικού του Τοπικού Συμβουλίου Αμπελοοινικής Ζώνης «Μαντινεία».

33) Ορισμός δικηγόρου για παράσταση σε αγωγή των: 1) Θεοδωρόπουλου Δημητρίου κ.λ.π. κατά του Δήμου Τρίπολης, που αφορά αποζημίωση, ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης στις 03-09-2013.

34) Ορισμός δικηγόρου για παράσταση σε αγωγή των: 1) Καλαμβόκα Ελένης κ.λ.π. κατά του Δήμου Τρίπολης, που αφορά αποζημίωση, ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης στις 03-09-2013.

35) Ορισμός δικηγόρου για παράσταση σε αγωγή των: 1) Βέη Ιωάννη κ.λ.π. κατά του Δήμου Τρίπολης, που αφορά αποζημίωση, ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης στις 03-09-2013.

36) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών: «Καθαρισμός χώρου Παμπελοποννησιακής Εμποροπανηγύρεως Τεγέας».

37) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις δημοτικών οδών Δήμου Τρίπολης».

38) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «Ασφαλτόστρωση οδικού δικτύου από Μιχαλοπούλου Ιωάννη έως Άγιο Νικόλαο Τ.Κ. Αγιωργίτικων».

39) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «Διαπλάτυνση & Αντιστήριξη δρόμου από οικία Δ.Κορολή έως Εκκλησία Αγ. Μαρίνα Τ.Κ. Ελαιοχωρίου».

40) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Τ.Κ. ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟΥ».

41) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».

42) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».

43) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΕΓΗΣ 10ου  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».

44) Καθορισμός όρων δημοπρασίας του έργου: «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Αμπελακίου, Ασέας, Δάφνης, Καλτεζών και οικισμών Λιανού και Μανιάτη της Δ.Ε. Βαλτετσίου ».

45) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «Οδοποιία Τ.Κ. Κερασταρίου» Δ.Ε. Βαλτετσίου.

46) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «Πλακόστρωση  Τ.Κ. Κερασταρίου» Δ.Ε. Βαλτετσίου.

47) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «Συντήρηση  Επισκευή 2ου παιδικού σταθμού και βρεφονηπιακών σταθμών ´Καραμελόσπιτο΄ και ´Σχίζα΄ » Δήμου Τρίπολης.

48) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Βλαχοκερασιάς» Δ.Ε. Σκυρίτιδας.

49) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «Επισκευή οδού Ι. Γεωργιάδη στο Ο.Τ. 735».

50) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «Βελτίωση βατότητας δημοτικών οδών Ηρώων 1912 & Ασκληπιού Δ.Ε. Τρίπολης» Δήμου Τρίπολης».

51) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΕΓΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Τ.Κ. ΛΟΥΚΑ ΔΕ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ».

52) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε. ΤΡΙΠΟΛΗΣ».

53) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την: «Προμήθεια οστεοθυρίδων στην Τ.Κ. Στενού».

54) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την: «Προμήθεια – εγκατάσταση γκολποστ και σημαιών κόρνερ για το δημοτικό γήπεδο στην περιοχή Κάρτσοβας».

55) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την: «Προμήθεια σιδηροϊστών φωτισμού ΔΑΚ Τρίπολης».

56) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την: «Προμήθεια κυβόλιθων Δ.Ε. Τρίπολης».

57) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την: «Προμήθεια Χαλικιού Δ.Ε. Φαλάνθου».

58) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την: «Προμήθεια Χαλικιού Δ.Ε. Βαλτετσίου».

59) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την: «Προμήθεια Χαλικιού Δ.Ε. Κορυθίου».

60) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την: «Προμήθεια Χαλικιού Δ.Ε. Λεβιδίου».

61) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την: «Προμήθεια Χαλικιού Δ.Ε. Μαντινείας».

62) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την: «Προμήθεια Χαλικιού Δ.Ε. Σκιρίτιδας».

63) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την: «Προμήθεια Χαλικιού Δ.Ε. Τεγέας».

64) Έγκριση πρακτικών διαγωνισμού του έργου: «Ανέγερση 12ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης».

65) Έγκριση πρακτικών διαγωνισμού του έργου: «Διαμόρφωση κτιρίου για χώρο υποδοχής- φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...