Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μουσικό Σχολείο Τρίπολης | Ηλεκτρονική κατάθεση υποψηφιοτήτων για την συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής μαθητών για την Α’ Τάξη

Μουσικό Σχολείο Τρίπολης | Ηλεκτρονική κατάθεση υποψηφιοτήτων για την συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής μαθητών για την Α’ Τάξη



Σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο, η δήλωση υποψηφιότητας για την συμμετοχή στην διαδικασία επιλογής μαθητών για την Α’ τάξη του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο: https://forms.gle/1FB1wjaUoA342eLA6 από τις 10 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2021 και ώρα 14:00.


Στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης κάθε χρόνο εγγράφονται 44 μαθητές που συγκροτούν δύο (2) τμήματα γενικής παιδείας. Θα εγγραφούν με την σειρά επιτυχίας (φθίνουσα).
Το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης δέχεται μαθητές και μαθήτριες που αποδεδειγμένα κατοικούν στην Π.Ε. Αρκαδίας και έχουν αποφοιτήσει από Δημοτικό Σχολείο της Αρκαδίας ή έχουν μετοικήσει στην Αρκαδία με αποδεικτικά στοιχεία. Στην τελευταία περίπτωση απαιτούνται αποδεικτικά στοιχεία , όπως λογαριασμοί ΔΕΚΟ ή αποφάσεις υλοποίησης μεταθέσεων προς την Αρκαδία.
Η Φόρμα Αίτησης - Δήλωσης είναι αυτόματη. Μόλις συμπληρωθεί και υποβληθεί καταχωρείται αυτόματα στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης. Θα λάβει αριθμό πρωτοκόλλου και θα ενημερωθείτε για αυτό.
Τα αιτούμενα στοιχεία είναι τα καταχωρημένα στο πρόγραμμα διαχείρισης My School και ως προσωπικά δεδομένα δεν κοινοποιούνται.
Για θέματα ενημέρωσης για το θεσμό και τις διαδικασίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Βασίλειο Μπιστόλα στο τηλέφωνο 2710235440 και 6974129229.

Ο Διευθυντής
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ
ΠΕΟ1 ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ

    Προσθήκη σχολίου

    Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

    Επιστροφή στην κορυφή

    Διαβάστε επίσης...