Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βελόπουλος από την Τρίπολη: «Στην Αρκαδία είστε πάμπλουτοι λόγω λιγνίτη. Θα έπρεπε να τρώτε με χρυσά κουτάλια, να έχετε βίλες και mercedes»! (vd)

Βελόπουλος από την Τρίπολη: «Στην Αρκαδία είστε πάμπλουτοι λόγω λιγνίτη. Θα έπρεπε να τρώτε με χρυσά κουτάλια, να έχετε βίλες και mercedes»! (vd)

Για  υπόγεια συμφωνία ανάμεσα σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ για μελλοντική συγκυβέρνηση έκανε λόγο από την Τρίπολη ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος.

Επίσης, τόνισε ότι οδηγούμαστε σε φακέλωμα των εμβολιασμένων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στην Αρκαδία. «Βρίσκομαι σε μια περιοχή που θα μπορούσε να είναι η ατμομηχανή της χώρας, αλλά η κυβέρνηση αποφάσισε να ξεκληρίσει και την τελευταία ελπίδα για την περιοχή αυτή, που είναι ο λιγνίτης» είπε αρχικά.

Για τονίσει στη συνέχεια: «Άλλα 9 αιολικά πάρκα θα μπουν στην Αρκαδία. Ο πρωθυπουργός και η ΝΔ υπηρετώντας Γερμανικά συμφέροντα κλείνει τα λιγνιτωρυχεία. Όταν η Γερμανία και η Πολωνία θα τα χρησιμοποιούν σχεδόν μέχρι το 2040. Και ρωτώ τον κάτοικο στην Αρκαδία, τον εργαζόμενο στη Μεγαλόπολη. Γιατί πρέπει να κλείσω εγώ τους λιγνίτες μου για να δουλεύει η Γερμανική εταιρεία; Είναι δυνατοί να μένετε στην ανεργία, επειδή θέλει να κλείσει η κυβέρνηση τις λιγνιτικές μονάδες; Σας εμπαίζουν και κυρίως παίζουν με τη νοημοσύνη σας, όταν σας λένε για τις συντάξεις που θα τις πάρετε ολόκληρες σε τέσσερα χρόνια από τώρα.

…Είναι έγκλημα αυτό που γίνεται. Οι ανεμογεννήτριες έχουν ζωή ως 30 έτη. Μετά δεν ξέρουν τι να τις κάνουν, επειδή έχουν τοξικά απόβλητα. Έχετε γεμίσει όλη την Πελοπόννησο με τοξικά απόβλητα, για να δουλεύουν οι Γερμανοί. Έγκλημα αίσχιστου είδους. Οι ανεμογεννήτριες πόσους εργαζόμενους έχουν από την τοπική περιοχή; Κανέναν.

….Θα μπορούσε η Αρκαδία να δημιουργήσει νέες καλλιέργειες στον πρωτογενή τομέα, ώστε να μπορέσει να κερδίσει χρήματα οι αγρότες.»

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Για την απόφαση να μην γίνει Νοσοκομείο Αναφοράς, είπε ότι «δεν έγινε δεκτό από τον κ. Κικίλια για να μην αναβαθμιστεί το Νοσοκομείο σας.»

«ΕΔΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ»

«Για μένα η Αρκαδία έχει μόνο ένα σημείο αναφοράς. Λιγνίτης. Αν δεν καταλάβατε ΄τοι είστε ένας από τους πιο πλούσιους νομούς της χώρας, είστε ο πιο πλούσιος νομός σε ενέργεια. Είστε πάμπλουτοι, έπρεπε να τρώτε με χρυσά κουτάλια. Να έχετε τις βίλες σας και τις μερσεντές σας. Μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ στη μάνα ελληνική γη της Αρκαδίας.

Σας θέλουν φτωχούς και πεινασμένους.»

Κείμενο |  www.kalimera-arkadia.gr

 

\

3 σχόλια

  • Πέτρος
    Πέτρος Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 17:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Από τα σχόλια βλέπουμε γιατί μας κυβερνούν άνθρωποι που δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους, τουλάχιστον ο Βελόπουλος εργαζότανα από τα 16 του και για όσους διαβάσουν το βιογραφικό του, είναι επίσης και επιχειρηματίας, όχι μόνο τηλεπωλητής!

    ΣΩΣΤΆ τα είπε και επιβεβαιώνονται, αφού η περιοχή έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙ λιγνίτες! Αλλά ψηφίσατε πάλι κόμμα που στηρίζεται στις "ξένες επενδύσεις" (ξεπούλημα)

  • Καφέ πλατεία
    Καφέ πλατεία Παρασκευή, 28 Μαϊος 2021 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν έπρεπε να δέχεται ο δήμαρχος λαϊκιστες που κάνουν προπαγάνδα για ψήφους!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 28 Μαϊος 2021 16:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Και από τα μελίσσια θα κάνουμε κηραλοιφές και εκτός από μερσεντές θα παίρνουμε και μπε εμ βε!!!!!!!
    Είναι γραμμένα αυτά σε επιστολές του Κυρίου, τι δεν καταλαβαίνετε γιουρούκια Αρκάδες????

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...