Menu
RSS
Τρίτη, 27/07/2021
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Ξεκινά νέο έργο στις Ρίζες Τεγέας | Κώστας Τζιούμης: «Αναβαθμίζουμε τα χωριά μας»

Ξεκινά νέο έργο στις Ρίζες Τεγέας | Κώστας Τζιούμης: «Αναβαθμίζουμε τα χωριά μας»

Υπογράφτηκε, ανάμεσα στον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη και την ανάδοχο εταιρεία «ΜΑΡΔΑΣ Β. – ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ Ν. – ΚΑΤΟΣΤΑΡΑΣ Η. Ο.Ε.», η σύμβαση για την ανάπλαση της Πλατείας Ριζών. Ένα σημαντικό έργο, που αναβαθμίζει τις Ρίζες, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Τεγέας.


Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΤΑΠ ΤΟΚ της περιφέρειας, είναι προϋπολογισμού 278.800 € και έχει χρονοδιάγραμμα υλοποίησης 12 μήνες.

Περιλαμβάνει την πλήρη ανάπλαση της υφιστάμενης πλατείας με την πλακόστρωσή της με νέες τσιμεντόπλακες και πλάκες μαρμάρου, την τοποθέτηση νέου σύγχρονου φωτισμού, τη δημιουργία κινήσεων και στάσεων για τους πολίτες με τοποθέτηση τριών νέων καθιστικών- γλυπτών και βέβαια πλήρη προσβασιμότητα ΑΜΕΑ σε όλη την πλατεία και στον Ιερό Ναό.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου, δήλωσε: «Αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, για να εξασφαλίσουμε σύγχρονες υποδομές και έργα για τον Δήμο Τρίπολης. Η σημερινή σύμβαση αποτελεί αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο μας και την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΤΑΠΤοΚ».
Εξ αρχής, η δημοτική μας αρχή, έχει καταστήσει σαφές ότι δεν κάνει διαχωρισμούς, ανάμεσα στην πόλη και στις τοπικές κοινότητες. Είμαστε υπέρ μιας ισόρροπης ανάπτυξης και προσπαθούμε διαρκώς να καλύψουμε ανάγκες που υπάρχουν τόσο μέσα στην Τρίπολη, όσο και στα χωριά μας. Κι αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε, με προσήλωση, καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας θητείας».

rizesergo

7 σχόλια

 • Ένας Τεγεάτης.
  Ένας Τεγεάτης. Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 09:06 Σύνδεσμος σχολίου

  Καλό θα ήταν να ληφθεί υπ΄ όψη στη δαπάνη και η διατήρηση της καθαριότητας της πλατείας, δεδομένου ότι και η υπάρχουσα πλατεία δεν είναι άσχημη, αλλά σπάνια αφαιρούνται τα χορτάρια και τα σκουπίδια από το χώρο με αποτέλεσμα να δείχνει χάλια.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 17:39 Σύνδεσμος σχολίου

  ΑΛΛΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ .......ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ - ΠΑΥΛΗΣ . ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ,ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 16:47 Σύνδεσμος σχολίου

  ΤΙ ΜΠΡΑΒΟ ;;;; ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ , ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΑΠΤΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ , ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ ! ΤΙ ΜΠΡΑΒΟ ;;;; Ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ . ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΕ , ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ .

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

  @16:28 Ώστε "άλλοι" ήθελαν να αναβαθμίσουν τα χωριά, ε; ΗΘΕΛΑΝ όμως. Δεν τα αναβάθμισαν. Ούτε μισό χωριό. Πέντε ολόκληρα χρόνια στη διοίκηση του δήμου δεν πρόλαβαν να τα αναβαθμίσουν, ε; Κι εγώ ΗΘΕΛΑ να κερδίζω το Τζόκερ, αλλά δεν μου κάθεται το μπ@@@λο ρε παιδί μου! Είδες ατυχία; Ρε ουστ από δω. Σας έχει πάρει πλέον χαμπάρι ο κόσμος και στις εκλογές θα φάτε ακόμα μεγαλύτερη χλαπάτσα. Δεν την βλέπετε που έρχεται; Α να μου χαθείτε ρετάλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

  Ποιός είναι αυτός ο βλάκας που ευχαριστεί τον Τζιούμη για κάτι που δεν είναι δικό του για κάτι που δεν ασχολήθηκε ποτέ απλά έτυχε να είναι δήμαρχος τώρα. Φυσικά αυτός τον ευχαριστεί πάντα σε όποια φωτογραφία και αν βγάλει .

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 16:28 Σύνδεσμος σχολίου

  Ρε Κώστα ακόμα έργα του Παυλή κάνεις το έχεις καταλάβει η όχι? Για ποια αναβάθμιση μας λες τώρα άλλοι ήταν αυτοί που ήθελαν να αναβαθμίσουν τα χώρια και όχι εσύ. Το μόνο που κάνεις είναι να βάζεις υπογραφές να βγάζεις φωτογραφίες και να λες μαζί με τα παπαγαλάκια σου ότι να έργα είναι δικά σου .

 • Ανωνυμος
  Ανωνυμος Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 15:21 Σύνδεσμος σχολίου

  Μπράβο Δήμαρχε και σε εσένα και στους συνσργατες σου, είσαστε άνθρωποι με όραμα και στόχους. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...