Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επετειακά γραμματόσημα από τα ΕΛ.ΤΑ. για την Άλωση της Τριπολιτσάς | Τα φωτογραφικά "κλικ" της εκδήλωσης!

Επετειακά γραμματόσημα από τα ΕΛ.ΤΑ. για την Άλωση της Τριπολιτσάς | Τα φωτογραφικά "κλικ" της εκδήλωσης!
Η εκδήλωση παρουσίασης των ειδικών φιλοτελικών προϊόντων, για την 200ή Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς, από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.
 
Στην αρχή η εκδήλωση ξεκίνησε με τραγούδι από τη Νάντια Καραγιάννη, ενώ στη συνέχεια χαιρετισμό απεύθυνε ο πρώην Υφυπουργός και βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης ο οποίος μίλησε για τις ποιοτικές εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος Τρίπολης, κάνοντας ειδική αναφορά στον Δήμαρχο Κώστα Τζιούμη και στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Ελένη Καρούντζου.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης τόνισε ότι το γεγονός της Άλωσης δεν έχει προβληθεί όπως θα έπρεπε από την Ελληνική Πολιτεία, παρά το ότι έδειξε σε όλους την προοπτική να πετύχει η Ελληνική Επανάσταση. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον κ. Βλάση για τα καλά του λόγια και υπογράμμισε ότι ο Δήμος τόλμησε να σχεδιάσει εκδηλώσεις σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, λόγω πανδημίας. Ενώ, τόνισε ότι η συνεργασία με τα ΕΛΤΑ αναδεικνύει περαιτέρω το ιστορικό αυτό γεγονός και ευχαρίστησε τη διοίκηση των Ταχυδρομείων. 

Ακολούθως, ο ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ κ. Λάζαρος Λαζαρίδης παρουσίασε τα φιλοτελικά προϊόντα με θέμα την Άλωση της Τριπολιτσάς. 

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 23:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια σε όλη τη δημοτική αρχή για τις εξαιρετικές εκδηλώσεις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...