Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σοβαρές ζημιές για σταθμευμένο αυτοκίνητο στην χιονισμένη Τρίπολη | Ι.Χ. έπεσε πάνω του και εξαφανίστηκε - Εξετάζεται υλικό και από κάμερες!

Σοβαρές ζημιές για σταθμευμένο αυτοκίνητο στην χιονισμένη Τρίπολη | Ι.Χ. έπεσε πάνω του και εξαφανίστηκε - Εξετάζεται υλικό και από κάμερες!

Σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε δρόμο της Τρίπολης, το βράδυ της Δευτέρας, όταν εξελισσόταν η χιονόπτωση στην πόλη. 

Αναγνώστης του "Καλημέρα Αρκαδία" καταγγέλλει το συμβάν, ενώ ζητά τη βοήθεια από όποιον ή όποια ήταν αυτόπτης μάρτυρας εκείνη τη στιγμή. Ο / η οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου που προκάλεσε τη ζημιά, δεν σταμάτησε και επέλεξε να φύγει.

Για το συμβάν, αναζητείται υλικό και από κάμερες σπιτιών και καταστημάτων της περιοχής.

Διαβάστε την καταγγελία... 

"Το βράδυ της 24ης Ιανουαρίου 2022, διερχόμενο αυτοκίνητο, έπεσε πάνω στο δικό μου, Toyota Corolla,  που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Οπλαρχηγού Σεχιώτη. Αποτέλεσμα ήταν να καταστραφεί όλη η δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου μου. Την ώρα του ατυχήματος βρισκόμουν στο σπίτι μου, άκουσα θόρυβο, βγήκα  και είδα εντελώς φευγαλέα ένα αυτοκίνητο, ανοικτού χρώματος κατά πάσα πιθανότητα ( δεν ήταν εύκολα ορατό λόγω της χιονόπτωσης), να φεύγει.  Επισημαίνω ότι και αυτό το αυτοκίνητο έχει υποστεί ζημιές (φανάρια κ.α.).  Ήδη γίνονται έρευνες  και αναζητούνται πληροφορίες, σε συνεργασία ιδίως με τους ιδιοκτήτες γύρω καταστημάτων και οικιών που διαθέτουν κάμερες.

Παρακαλείται, όποιος έχει αντιληφθεί κάτι, να με ενημερώσει στο τηλ. 6946972771 (Δημήτρης)

Τέλος ο ίδιος ο /η οδηγός που έχει προκαλέσει το ατύχημα έχει προθεσμία να το δηλώσει μέχρι σήμερα."

oplarxhgoi 1oplarxhgoi 2oplarxhgoi 3

3 σχόλια

  • Πάνος Γ.
    Πάνος Γ. Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 13:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Γιάννη Π. 23:59 επώνυμε... που βοηθάς στην όλη ιστορία με το σχόλιο σου; -.. κάμερες δεν έχει ...εκτός αν έχει το σούπερ μάρκετ...- μόνος σου ρωτάς μόνος σου απαντάς. 8 στα 10 τέτοια περιστατικά προκαλούνται από την προστατευμένη μειονότητα πως να το κάνουμε. Και τέλος, σε αντίστοιχο περιστατικό είμαι σίγουρος ότι εσύ θα ήσουν αυτός που θα το προκαλούσε και θα έφευγε μετα...

  • Γιάννης Π
    Γιάννης Π Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Σίγουρα κάποιος νεαρός άνευ διπλώματος ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του μπαμπά που πληρώνει τις ζημιές του κανακάρη του, κάνει μαγκιές! Οσο για την "προστατευμένη μειονότητα" που γράφει ο πάντα ανώνυμος σχολιαστής να μην προτρέχει! Κάμερες δεν έχει στη συμβολή των οδών Οπλ. Σεχιώτη και Αγ. Κωνσταντίνου, εκτός κι άν το SuperMarket διαθέτει. Κύριε ανώνυμε σχολιαστή των 21:07 χαραμίζεστε. Έπρεπε να ήσασταν Detective

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 21:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Προστατευμένη μειονότητα μυρίζει η φάση. Θα τον βρουν από τις κάμερες αν έχω καταλάβει καλά το σημείο στην Αγίου Κωνσταντίνου. Αλλά πρέπει να κινηθεί και η τροχαία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...