Ενημέρωση για τα έργα ζητούν οι επαγγελματίες της πλατείας | Οι επισημάνσεις Σμυρνιώτη και Τσιαμούλου - Δήμαρχος: "Επικοινωνία έχει υπάρξει με τους περισσοτέρους επαγγελματίες"
Σε μια επιστολή επαγγελματιών πλατείας Αγίου Βασιλείου αναφέρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης. Στην επιστολή τους αναφέρουν ότι είναι δυσαρεστημένοι για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν εφαρμοστεί χωρίς –όπως τονίζουν- ενημέρωση από τον δήμο Τρίπολης. Λένε ότι θίγονται οι επιχειρήσεις τους, αφού η πρόσβαση για ΑμεΑ και γονείς με παιδιά σε καροτσάκια είναι απαγορευτική. Τονίζουν ότι δεν είναι ενάντια στο έργο ανάπλασης, αλλά αιτούνται ενημέρωση για τις προγραμματισμένες ενέργειες και τη διάρκεια ολοκλήρωσης των έργων.
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι «έλεγε η δημοτική αρχή ότι θα κάνει επικοινωνία με τους επαγγελματίες και έρχεται αυτό το έγγραφο. Δεν μπορούσε να γίνει όλο αυτό τμηματικά; Πρέπει να διαλυθεί όλη η πλατεία σε όλο το μήκος της; Το κλείνουμε όλο, τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι; Έχουν δίκιο.»
Στην απάντησή του ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης είπε ότι «επικοινωνία έχει υπάρξει με τους περισσοτέρους επαγγελματίες. Ήδη έχουν μπει εδώ και 10 ημέρες πινακίδες, οπότε δεν υπάρχει ζήτημα ενημέρωσης. Οι τεχνικοί αποφάσισαν να γίνει όλα τα κράσπεδα για να παρθούν τα υψόμετρα και μετά τμηματικά να γίνει το έργο. Αυτό συμφώνησε η τεχνική υπηρεσία με τον ανάδοχο. Και να μην είχε κλείσει η πλατεία σε ένα κομμάτι, η κυκλοφορία θα ήταν ίδια.»
Ο Νίκος Τσιαμούλος ανέφερε ότι 28 υπογράφοντες λένε ότι δεν έχουν ενημερωθεί. «Έχουν να αντιμετωπίσουν μια υψηλή φορολογία, τον vcovid,την ενεργειακή κρίση, τους φόρους, έχουν να αντιμετωπίσουν και τον δήμο Τρίπολης. Λένε ψέματα; Τους ενημερώσατε ή όχι; Αν το δεν το έχετε κάνει, κάντε το. Και με τον κλάδο των αυτοκινητιστών. Η τεχνική συζήτηση δεν έχει ουσία.»
Ο Δήμαρχος είπε ότι έχουν ενημερωθεί, έχουν μπει εδώ και 10 μέρες πινακίδες. Σήμερα το μεσημέρι είχα συζήτηση με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο και είπαμε όποτε θέλουν να έρθουν όλοι να ενημερωθούν. Με τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχει γίνει συζήτηση., στην οποία δεν παρέστησαν 1-2 επαγγελματίες».
3 σχόλια
-
Γιατί είναι σκανδαλο ρε νούμερο ; Επειδή το λέει ο Σμυρνιώτης. Πόσο κάνουν τα παγοδρόμια και το καρουζέλ; Το ότι έκαναν εκατοντάδες παιδάκια δωρεάν δεν το λέτε. Ήταν καλύτερα να πλήρωναν 10 ευρώ τα 20 λεπτά.
-
Ιδρώνει και ξειδρώνει ο Τζουμάκος απόψε,δεν περίμενε τέτοια χαστούκια.
-
Μόνο αυτά είπε ο Σμυρνιώτης γιατί εγώ άκουσα από το συμβούλιο ότι είπε και για σκάνδαλο με το παγοδρόμιο που πληρώθηκε 38000 ευρώ.






