Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Προφήτου Ηλιού Τρίπολης

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Προφήτου Ηλιού Τρίπολης

Με κάθε λαμπρότητα πανηγύρισε σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022, ο ενοριακός Ιερός Ναός του Προφήτου Ηλιού στην πόλη της Τρίπολης.

Της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Γερμανός Μίχος, πλαισιούμενος από τον Πρωτοπρ. Ανάργυρο Σταυρόπουλο, κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιερσέης της Αρχιεπισκοπής Αμερικής και Ιερείς της Μητροπόλεως.

Στο κήρυγμά του ο π. Γερμανός αναφέρθηκε στον εορτάζοντα Άγιο, αλλά και στον ζήλο που τον διακατείχε για την πίστη και την αγάπη του στο Θεό. Συνάμα, προέτρεψε τους πιστούς να ομολογούν και να δοξολογούν το Θεό στην ζωή τους, ζώντας ως αληθινοί Χριστιανοί, όπως επιθυμεί ο Χριστός και το Ευαγγέλιο. Τέλος, ευχήθηκε ο Προφήτης Ηλίας να μας φωτίζει και να μας δίνει ζήλο για την πίστη μας.

Πλήθος πιστών συνέρρεε από νωρίς το πρωί στον ως άνω Ιερό Ναό για να συμμετάσχει στην Θεία Λειτουργία και να λάβει την χάρη του Αγίου.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 19:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΥΟ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ Η ΤΡΙΠΟΛΗ. ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ; ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ Ο ΤΕΓΕΑΣ; Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΝΑΟΥ, ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΕΣΠΟΤΗΣ. ΤΟΣΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...