Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόεδρος Κολλινών σε Τζιούμη: «Μας συγκινεί το συνεχόμενο ενδιαφέρον σας, για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων μας»

Πρόεδρος Κολλινών σε Τζιούμη: «Μας συγκινεί το συνεχόμενο ενδιαφέρον σας, για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων μας»


Τις θερμές του ευχαριστίες, προς τον Δήμαρχο Τρίπολης, κ. Κώστα Τζιούμη, για το έργο συντήρησης αγροτικών δρόμων, εκφράζει, σε επιστολή του, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κολλινών κ. Παύλος Ιωάννης.
Αυτό το οποίο υπογραμμίζεται είναι ότι με το εν λόγω έργο του Δήμου Τρίπολης, οι ελαιοκαλλιεργητές και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής έχουν καλύτερη πρόσβαση στις εκμεταλλεύσεις τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 


Κύριε Δήμαρχε,
Στα πλαίσια υλοποίησης τον έργου ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ έγινε σημαντική βελτίωση του αγροτικού οδικού δικτύου μας με χρήση μηχανημάτων έργων, χαλικόστρωση όπου κρίθηκε απαραίτητο αλλά και τοποθέτηση 30 τσιμεντοσωλήνων.
Εκ μέρους των κατοίκων της Κοινότητας Κολλινών και ιδιαίτερα των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας, σας ευχαριστούμε θερμά επειδή φροντίσατε για την συντήρηση των αγροτικών μας δρόμων ώστε τόσο οι ελαιοκαλλιεργητές όσο και οι κτηνοτρόφοι μας να έχουν καλύτερη πρόσβαση στις εκμεταλλεύσεις τους. Μας συγκινεί το συνεχόμενο ενδιαφέρον σας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων μας.
Σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο σας και προσβλέπουμε στη συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία μας προς όφελος των δημοτών μας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΜΙΝΩΝ
ΠΑΥΛΟΣ ΊΩΑΝΝΗΣ

(Η επιστολή κοινοποιείται και προς τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Κατσαφάνα)

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρόεδρε έλα να κάνεις ευχαριστίες το χειμώνα με τα ποτάμια νερού που θα περνάνε και θα κόβονται στη μέση σαν μαρούλι τα έργα....Και να βγεις τότε να μας πεις ότι έχει ενταχθεί σε καινούργιο κονδύλι το έργο και θα μεριμνήσει ο δήμαρχος!!!!!
    Αααααα και κάτι άλλο......στη βελτίωση της καθημερινότητας σας είναι μόνο τα έργα η και χρηματικές δωρεές σε λογαριασμούς των κατοίκων σας και δε το γνωρίζουμε!!!!!
    Γιατί τόσο γλ@@@μο το βαριέται και το γλυφιτζουρι.......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 19:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας του πει κάποιος πως τα πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων πέρασαν ανεπιστρεπτί

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 17:27 Σύνδεσμος σχολίου

    16:13, 16:14 ... Δοξάστε τον Δήμαρχο που ρίχνει κάνα χαλίκι και βάζει κα η καμιά σωλήνα!!! Εν τω μεταξύ ο Δήμος Τρίπολης ουραγός σε σοβαρά έργα. Π.χ. Ταμείο Ανάκαμψης: Αλεξανδρούπολη 10 εκατ. Άργος 7 εκατ. Τρίπολη 3 εκατ. Με την υπογραφή ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 16:14 Σύνδεσμος σχολίου

    14:01 Ό,τι και να λέτε ρε τραχανοπλαγιάδες εσείς οι 2-3 γνωστοί που μας τα έχετε ζαλίσει με τα ίδια και τα ίδια, πάλι ο ίδιος θα βγει δήμαρχος. Συμφιλιωθείτε λοιπόν με τη ιδέα όσο είναι καιρός γιατί έχετε να τραβήξετε πολύ μεγάλο ζόρι ακόμα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 16:13 Σύνδεσμος σχολίου

    14.01 Καταλαβαίνω απόλυτα την πίκρα σου φίλε μου. Ο πρόεδρος μίλησε για βελτίωση όλων των αγροτικών δρόμων εσύ έμεινες στις 30 τσιμεντοσωλήνες δεν πειράζει, θα πάρεις τα φάρμακα σου και θα σου περάσει.
    Να σου υπενθυμίσω ότι είναι ένας από τους δεκάδες πρόεδρος που τα λένε αυτά ,οπότε καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει σε εκλογές. Αντε γεια γατάκια !!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 14:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Μέγα έργο!!! 30 ολόκληρες τσιμεντοσωλήνες; Του μέτρου να υποθέσω. ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΔΥΝΑΜΗ!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...