Αντιδήμαρχος Κανελλόπουλος για τα έργα στην κεντρική πλατεία: "Δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση, όλα προχωρούν γρήγορα"

Απαντήσεις για την εξέλιξη των εργασιών ανάπλασης της κεντρικής πλατείας στην Τρίπολη έδωσε το πρωί στη Δημοτική Ραδιοφωνία ο Αντιδήμαρχος Υποδομών κ. Αλέκος Κανελλόπουλος.
Ο κ. Κανελλόπουλος είπε ξεκάθαρα ότι βρισκόμαστε απολύτως εντός του χρονοδιαγράμματος και δεν τίθεται κανένα ζήτημα καθυστέρησης.
Υπήρξε μία μικρή παύση εργασιών στις γιορτές, χωρίς όμως να προκύπτει ζήτημα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα του έργου.
Επίσης, η αρχαιολογία ολοκλήρωσε τις έρευνες της και πλέον έχει δώσει τη σύμφωνη γνώμη να προχωρούσαν όλα κανονικά.
«Τα έργα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Πέρασαν δίκτυα από τη ΔΕΗ και άμεσα την επόμενη εβδομάδα ξεκινά πλακόστρωση.
Θα ακολουθήσουν οι στοές» είπε ο κ. Κανελλόπουλος.
Σχετικά Άρθρα
- Γούργαρης: "Εκατοντάδες χιλιάδες τόνοι απορριμμάτων κυκλώνουν την Τρίπολη"
- Δράση δεντροφύτευσης στην Αλέα Τεγέας - Δείτε εικόνες!
- Θα τιμηθεί η επέτειος μνήμης των Περθωριτών Αγωνιστών που έπεσαν ηρωικώς μαχόμενοι στο Μανιάκι
- Εργασίες σε χωριά του δήμου Τρίπολης | Τζιούμης:” Με σχέδιο και συνέπεια, είμαστε δίπλα σε κάθε γωνιά του Δήμου μας” (εικόνες)
- Ανάπλαση πλατείας Αγίου Βασιλείου | Εγκρίθηκε η 8η παράταση
1 σχόλιο
-
Τραγούδα...