Δώρο 600 ευρώ για όλους τους ένστολους της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στην Τρίπολη!

Ήταν υποχρέωσή μας να αυξήσουμε τις αποδοχές των γιατρών. Όλες οι αυξήσεις θα είναι αναδρομικές και από τον Ιανουάριο θα υπάρξει νέα προσαύξηση των επιδομάτων. Δώσαμε τη δυνατότητα οι γιατροί πλήρους απασχόλησης να μπορούν να λειτουργούν και ως ιδιώτες. Τιμώ τους γιατρούς του ΕΣΥ, ειδικά αυτούς που ανθίστανται στον πειρασμό να μετακινηθουν στον ιδιωτικό τομέα. Χωρίς τέτοια απόφαση θα χάναμε γιατρούς στο ΕΣΥ.
Όπως διαπιστώνετε έδειξα μια φωτογραφία της βασικής μας διαφοράς στο πολιτικό σκηνικό. 'Αλλοι μόνο φωνασκούν και άλλοι σχεδιαζουν και δρουν. Να ανακοινώσω δυο κεντρικές αποφάσεις. Πρώτον, με βάση μεγάλες δυσκολίες της αγοράς διατηρείται για ένα χρόνο ακόμα το πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις. Δεύτερον, με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, την επιτυχή αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, χορηγούμε εφάπαξ ενίσχυση σε όλους τους ενστόλους της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού. Όλο το προσωπικό θα λάβει το Δεκέμβριο και 600 ευρώ ανά υπάλληλο.
Σχετικά Άρθρα
- Το πρώτο POS σε εκκλησία τοποθετήθηκε στο παγκάρι του Ναού του Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι! (vd)
- Ολοκληρώνεται η ανάπλαση της πλατείας Αγίας Βαρβάρας | Τζιούμης: «Θα είναι μία από τις ωραιότερες πλατείες της πόλης μας» (vd)
- ΓΣΑ | 1η ομάδα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (εικόνες)
- Μεγαλοπρεπής Εορτασμός του Αγίου Νεομάρτυρος Δημητρίου στο Μερκοβούνι
- Πανηγυρικός Εορτασμός του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις στο Καλλιάνι Γορτυνίας
3 σχόλια
-
Μπεεεεεεεε προβατα .φατε σανο ..σας ξεφτιλιζει ο αριστος του χαρβαντ με 600σκατοευρω..αυτους θελουμε να εξουσιαζουν τις ζωες μας...
-
Εγω που ειμαι ιδιωτης γιατροε και εχω παρει δανειο να ανοιξω την επιχειρηση μου γιατι πρεπει να μου κανει αθεμιτο ανταγωμισμο καποιος γιατρος του δημοσιου με ολα τα προνομια που εχει ..αληθεια γιατι..!!!
-
Και τωρα όλοι οι παρατρεχαμενοι με τις φωτογραφίες παραμάσκαλα στειλτε τες στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης να σας δοξάσουμε που πηρατε δόξα
τάχα αφου φωτογραφηθήκατε με τον Κούλη. Σε μια συγκέντρωση χαμηλού προφίλ χωρίς παλμό και χωρίς λαό μας μονον με αξιωματούχους και συνοδούς νομίζετε οτι θα ξεγελάσετε παλι το λαό να σας εμπιστευτεί . Λαθος ο λαός δεν κανει λάθη και θα σας δωσει το ποσοστο που αξιζετε. Θα θυμηθεί την ακρίβεια, τα καυσιμα με τις αστρονομικές τιμές, το κρύο που τουρτουρίζει γιατί δεν εχει να ζεσταθεί, τον μολυσμένο αέρα που αναπνέει στις μεγαλουπόλεις από τα τζακια που καπνίζουν γιατί δεν θελετε να μειώσετε τον ειδικό φόρο στα καυσιμα, θα θυμηθεί ο κόσμος τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με τα φουσκωμενα τιμολόγια ........... Και μετά θα σας τραβήξει μια μούτζα ξεγυρισμένη για ότι κάνατε ! Ποιός θα σας διαδεχθεί ;;;;;; Ο Φούφουτος !!!! Καλύτερος θα είναι απο σας σίγουρα ! Αντε από δω