Κάτω από το μηδέν τη νύχτα η θερμοκρασία στην Τρίπολη - Από τις χαμηλότερες σε όλη την Ελλάδα!
Παγετός σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 26/12, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, με τη χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στο Οχυρό Νευροκοπίου με -4,8 °C.
Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οκτώ χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες κατά τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 26/12, παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα.
Πίνακας. Οι οκτώ χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες της Δευτέρας 26/12/2022, όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
Σχετικά Άρθρα
- Η παράταξη Μάκαρη καταλογίζει πολιτική ευθύνη για την καθίζηση στο δρόμο προς Ίσαρη – Βάστα
- Η στελέχωση του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης στο επίκεντρο της συνάντησης Παπαγεωργίου με Μιχόπουλο και Μποζά-Λυμπεροπούλου
- Κακοκαιρία | Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία - Όλη η λίστα! (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Με πνευματική συγκίνηση η προσκυνηματική εκδρομή της Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας στους Αγίους Τόπους
- Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας | Κορύφωση των δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Χειμερινού Αθλητισμού στο ιστορικό Λιμποβίσι







