Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΠΑΣΟΚ | Θα ζητηθεί από τον Γιαννακούρα να δεσμευθεί ότι θα στηρίξει τον υποψήφιο περιφερειάρχη του κόμματος;

ΠΑΣΟΚ | Θα ζητηθεί από τον Γιαννακούρα να δεσμευθεί ότι θα στηρίξει τον υποψήφιο περιφερειάρχη του κόμματος;

Την Κυριακή θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις για βουλευτικές υποψηφιότητες στο ΠΑΣΟΚ.

Η Επιτροπή Υποψηφιοτήτων του κόμματος έχει ανάψει πράσινο φως για την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γιαννακούρα στην Αρκαδία και η Κεντρική Επιτροπή θα λάβει την τελική απόφαση.

Όμως, πληροφορίες του «Καλημέρα Αρκαδία» αναφέρουν ότι το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει από τον κ. Γιαννακούρα μια εκ των προτέρων δέσμευση ότι θα στηρίξει τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου που θα επιλέξει το κόμμα.

Προφανώς, εφόσον αυτό γίνει, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο κ. Γιαννακούρας είναι στέλεχος της παράταξης του Πέτρου Τατούλη, ένα πρόσωπο που το ΠΑΣΟΚ δεν στήριξε το 2019.

Επιπλέον, από το ΠΑΣΟΚ προκύπτει ότι δεν είναι στο σχεδιασμό του η στήριξη του κ. Τατούλη για τις περιφερειακές εκλογές του 2023, αν κι αυτό προφανώς είναι πρόωρο.

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 08:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό ζήτησε ο πολυμήχανος ως έσχατη κίνηση διάσωσής του; Εδώ ο Μπουντρούκας δεν ήταν καν μέλος του κόμματος όταν στον στήριξαν και τον έβαλαν υποψήφιο. Με κάθε τρόπο θέλει το αγόρι από τη Γορτυνία να κρατήσει την έδρα. Ας δοθεί η μάχη και ό,τι βγάλει η κάλπη. Έτσι κάνουν στις δημοκρατίες. Αν και πολύ αμφιβάλλω για το αν έχουμε δημοκρατία στη χώρα μας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 08:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Η τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ανεξάρτητη. Έχετε αναρωτηθεί πόσους Νεοδημοκράτες έχει ο Τζιούμης ή πόσους Πασοκ ο Σμυρνιώτης . Αλλά και οι περιφέρειες το ίδιο . Τα κόμματα θέλουν στρατό αλλά δεν είναι έτσι. Άλλωστε πρώτα στήριξε το ΠΑΣΟΚ τον Τατούλη στην Πελοπόννησο,. Μην τα ξεχνάμε. Και έτσι στελέχη του κόμματος πήγαν μαζί του. Στη συνέχεια έγινε μία καθαρά αυτοδιοικητική παράταξη. Δεν μπορούν να γίνονται εν έτει 2023 δηλώσεις αποκήρυξης. Αυτά ούτε στο Μεσαίωνα. Με τέτοιες κινήσεις ο Ανδρουλάκης θα πάει πολύ σύντομα για φούντο. Αποδεικνύεται λίγος.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 07:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Άρχισαν τα συντροφικά μαχαιρώματα στο ΠΑΣΟΚ.Η επιλογή του περιφερειάρχη έρχεται μετά τις εθνικές εκλογές, και τότε ο λόγος του Βαγγέλη θα έχει άλλο βάρος γιατί θα είναι βουλευτής. Καλό βόλι λοιπόν και τα καλύτερα έρχονται μετά από πολλά χρόνια. Ευκαιρία να δούμε και τον Οδυσσέα λίγο στην Αρκαδία μιας και τα τελευταία χρόνια ήταν άφαντος.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 23:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ .........ΣΦΙΓΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΣΙΝΟΣ. ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ. θΕΛΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΒΑΓΓΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ . ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΑΡΤ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...