Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσιαμούλος: "Υπερδιπλάσιο το κόστος για τις Απόκριες. Όλα έρχονται στο παρά ένα από τη δημοτική αρχή"

Τσιαμούλος: "Υπερδιπλάσιο το κόστος για τις Απόκριες. Όλα έρχονται στο παρά ένα από τη δημοτική αρχή"

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή "Επί της ουσίας" με τον Δημήτρη Μανιατάκο και τον Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Τρίτης ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα" κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Αρχικά αναφέρθηκε στα αδέσποτα λέγοντας μεταξύ άλλων: "Ο κ.Φαχούρι κόντεψε να πάθει έμφραγμα από τον φόβο του, από επίθεση που δέχτηκε από αδέσποτα σκυλιά. Σε λίγο θα μας κάνει ο κ.Τζιούμης να κυκλοφορούμε με ξύλα στα χέρια. Είναι μια ανεύθυνη Δημοτική Αρχή, που έχει ως κυρίαρχο θέμα το ψέμα. Πλέον η κοινωνία τους κατάλαβε και γελάει ο κόσμος μαζί τους. Απέτυχε ο κ.Λαγός και διπλά απέτυχε ο κ.Παπαδάτος", ενώ συμπλήρωσε: "Υπάρχουν όρια και οι κύριοι που διοικούν τα ξεπέρασαν. Καλώ και άλλους δημοτικούς συμβούλους και θα επικοινωνήσω με όλους σε λίγη ώρα, για να τους πω, πως σήμερα κιόλας θα πρέπει να γίνει επίσκεψη στο ενδιαίτημα - που προτείναμε εμείς πρώτη φορά το 2016 - για να δούμε την κατάσταση που επικρατεί εκεί. Δεν μπορεί κανείς, να μας κοροϊδεύει πια!".

Ακόμα μίλησε για τις επιχορηγήσεις σωματείων, λέγοντας, πως ο νόμος - και τα όσα ορίζει - είναι δίκαιος, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της ονοματοδοσίας οδών. "Έχουμε πάνω από 60 ανώνυμες οδούς μόνο στην περιοχή των Φιλικών. Έχουμε κάνει πρόταση. Θα το επαναφέρω το θέμα. Δεν γίνεται να μας γράφει στα παλιά της παπούτσια η Δημοτική Αρχή".

Στην συνέχεια δήλωσε: "'Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω, πως ο Δήμος έχει συνέχεια. Εμείς είμαστε όλοι περαστικοί. Πρέπει όποιος αναλαμβάνει, να συνεχίζει το έργο!".

Για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, τόνισε: "Αναδείξαμε οτι είναι υπερδιπλάσιο το κόστος από τις τελευταίες Απόκριες, που έγιναν στο Δήμο. Ψηφίσαμε παρών, για να μην δημιουργήσουμε θέμα. Δεν μπορούμε πολιτικά να στερήσουμε μετά από τρία χρόνια τις Απόκριες από τους συμπολίτες μας, αλλά αναδείξαμε χτες το μεγάλο κόστος. Αναδείξαμε το πως κινεί τα νήματα η Δημοτική Αρχή, που τα φέρνει όλα στο παρά ένα".

Τέλος δήλωσε: "Τι να κάνουμε σωστά; Διοικούν τρία χρόνια και όλες τις εκδηλώσεις τις φέρνουν τελευταία στιγμή και με μεγάλο κόστος. Λυπάμαι πολύ, που η τύχη του τόπου είναι στα χέρια αυτής της Δημοτικής Αρχής, που έχει ως τριλογία το ψέμα, την ανεπάρκεια και ανικανότητα".

Ακούστε την συνέντευξη:

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...