Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σπάνια αεροσκάφη και επισκέψεις σχολείων στην έκθεση της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη (vd)

Σπάνια αεροσκάφη και επισκέψεις σχολείων στην έκθεση της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη (vd)

Από την Πέμπτη (7/11/2013) ξεκίνησε ο φετινός εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στην 124 ΠΒΕ της Τρίπολης. Θα είναι τετραήμερος έως και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Ο εκθεσιακός χώρος είναι επισκέψιμος από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα. Εορταστικές εκδηλώσεις γίνονται κάθε χρόνο από την ίδρυση της 124 ΠΒΕ μέχρι και σήμερα, με αφορμή τον εορτασμό των Ταξιαρχών. Μπορεί κάποιος να δει εκπαιδευτικό υλικό και αεροσκάφη στον εξωτερικό χώρο, μεταξύ των οποίων τρία σπάνια, που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς έρχονται να τα φωτογραφίσουν λάτρεις του είδους από όλο τον κόσμο. Την έκθεση μπορούν να επισκεφτούν και σχολεία, ενώ ήδη την Πέμπτη πήγαν δύο.

Η επίσημη Δοξολογία θα γίνει ανήμερα της εορτής Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Αεροδρόμιο, κατά τη διάρκεια οποίου θα αναγνωσθεί η Ημερήσια Διαταγή του κου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.
Την Κυριακή 10 Νοε 2013 και ώρα 10:30, θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων στην τοπική κοινότητα Γεωργιτσίου Λακωνίας.
Στο βίντεο μιλά ο Επισμηναγός Δημήτρης Φωτόπουλος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...