Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για άλλη μια φορά η Τρίπολη απέδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό της!

Για άλλη μια φορά η Τρίπολη απέδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό της!

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης ανταποκρίθηκε, άμεσα στο κάλεσμα της Κεντρικής Διοίκησης, για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής  βοήθειας  για τον δοκιμαζόμενο λαό  της πρωτοφανούς  τραγωδίας που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία κατά τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς.

Εθελοντές του Τομέα Υγείας και του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας, το προσωπικό και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συγκέντρωσαν και δεματοποίησαν τα είδη τροφίμων & Ατομικής Υγιεινής που ζητήθηκαν και προσφέρθηκαν άμεσα από την τοπική κοινωνία.

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους τους πολίτες  που προσέτρεξαν να συνδράμουν στην προσπάθεια μας.

Ιδιαιτέρως, θερμές   ευχαριστίες προς :

Τους μαθητές του  Δημοτικού Σχολείου Τεγέας

Τους  μαθητές  του  Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας

Τους  μαθητές  του  3ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης

Αλλά  και κάθε μεμονωμένο πολίτη και νοικοκυριό από  κάθε γωνία του  Νομού  που συνέβαλε με την προσφορά αγαθών.Επίσης την εταιρεία  μεταφορών Αποστολόπουλος για την δωρεάν μεταφορά  των ειδών προς τις κεντρικές αποθήκες του Ε.Ε.Σ.

Για άλλη μια φορά η πόλη μας αποδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο της και είναι πολύ συγκινητική η διάθεση όλων  για βοήθεια αφού αναδεικνύει και επιβεβαιώνει τις παγκόσμιες  Αξίες και Αρχές   που διέπουν τον  Ερυθρό Σταυρό.

eese22

        

                 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...