4ο ΓΕΛ Τρίπολης | Συγχαρητήρια σε Μίχαλου και Δρακοπούλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου ΓΕ.Λ. Τρίπολης συγχαίρουν τις μαθήτριες : Μίχαλου Μαρίνα, μαθήτρια του Β2, για την 2η θέση που κατέκτησε στη δισκοβολία και Δρακοπούλου Βαλεντίνα, μαθήτρια του Β1, για την 3η θέση που κατέκτησε στη σφαιροβολία, στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου σχολ. έτους 2022-2023 που πραγματοποιήθηκε στην Ελευθερούπολη Καβάλας στις 4 και 5 Μαΐου 2023.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
Tags:
4ο ΓΕΛ Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Τρίπολη | Επιτυχημένη ενημερωτική ημερίδα για τις προσκλήσεις κρατικών ενισχύσεων του Προγράμματος «Πελοπόννησος 2021-2027»
- Πτωχός: "Στην Αρκαδία, όπως και σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου, προχωρούμε με σχέδιο στην υλοποίηση έργων που θωρακίζουν την οδική ασφάλεια"
- Αναφορά στο Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο για το πρόγραμμα Antinero | Συνυπογράφουν SOS Μαίναλο και Δίκτυο Φορέων και Πολιτών ΠελοπόννηSOS
- Ο Γιάννης Πετρόπουλος παραμένει στον Πήγασο!
- Παρεμβάσεις του ΤΕΕ Πελοποννήσου προς τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος για ζητήματα ανελκυστήρων και αξιολογητών ΜΠΕ
1 σχόλιο
-
ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ οχι σφαιροβολια!