Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκινά το έργο για το δρόμο προς την Επάνω Χρέπα | Τζιούμης: «Δημιουργούμε υποδομές που διευκολύνουν τους δημότες και τους επισκέπτες μας»

Ξεκινά το έργο για το δρόμο προς την Επάνω Χρέπα | Τζιούμης: «Δημιουργούμε υποδομές που διευκολύνουν τους δημότες και τους επισκέπτες μας»

Στην υπογραφή συμφωνητικού, για το έργο «Βελτίωση οδού πρόσβασης στην Ι. Μ. Επάνω Χρέπας», συνυπόγραψαν, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, με τον ανάδοχο κ. Αναστάσιο Κεχαγιά.

Πρόκειται για έργο με προϋπολογισμό 100.906,45 ευρώ με το οποίο προβλέπεται να γίνουν εργασίες βελτίωσης υφιστάμενης δημοτικής οδού η οποία θα διευκολύνει την πρόσβαση προς την Ιερά Μονή Επάνω Χρέπας του Δήμου Τρίπολης.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 180 ημέρες.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης, σημείωσε: «Υπογράψαμε για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου που θα βελτιώσει την πρόσβαση στη Μονή Επάνω Χρέπας, η οποία διαρκώς υποδέχεται πλήθος επισκεπτών.

Η δημοτική μας αρχή αφουγκράζεται τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και αξιοποιεί κάθε δυνατότητα για να προχωρήσει έργα που διευκολύνουν τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής μας.

Ο θρησκευτικός τουρισμός είναι μια σημαντική πηγή προσέλκυσης επισκεπτών στην περιοχή μας και ο Δήμος Τρίπολης προσπαθεί να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές υποδομές προς την κατεύθυνση αυτή».

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 10:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Η αγροτική οδοποιία αγαπητέ εκκρεμεί από το 2016 το ότι ο δήμαρχος θα ξεπατωθει τους τελευταίους μήνες στα έργα εξυπηρετήσεις το ξέρουμε αλλά να τελειώσει και τίποτα. Αλήθεια αυτό στην πλατεία συντριβάνι θα είναι η βάση για ανδριάντα του δημάρχου?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    22.59 ο κεχαγίας θα ρίξει και την αγρ. οδοποιία και όλα. Όσα θα κάνει ο Τζιούμης από εδώ και πέρα σε 3 μήνες ο Γιαννάκης δεν τα έκανε σε 4 χρόνια.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας ρίξει κεχαγιάς πρώτα την αγροτική οδοποιία και συνεχίζει με το μοναστήρι αλλά για την περιφέρεια και το νικα που έδωσαν τα λεφτά κουβέντα δεν είπες δήμαρχε μόνο εσύ να φαίνεσαι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο δήμαχος των έργων

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 22:39 Σύνδεσμος σχολίου

    αστα τα έργα ρε Τζιούμη, όλα μισά τα έχεις αφήσει! Βάλε εκεί το παρα-μυθα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...