Menu
RSS
Δευτέρα, 21/07/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δείτε το βίντεο - Οι καταγγελίες Παπούλια για παρανομίες καταστημάτων σε κεντρικά σημεία της Τρίπολης!

Δείτε το βίντεο - Οι καταγγελίες Παπούλια για παρανομίες καταστημάτων σε κεντρικά σημεία της Τρίπολης!

Προετοιμασμένος, έχοντας συγκεκριμένα παραδείγματα να αναφέρει και παρουσιάζοντας φωτογραφικό υλικό, ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, Φώτης Παπούλιας, μίλησε στη συνεδρίαση της Τρίτης και αναφέρθηκε σε παράνομες κατασκευές καταστημάτων, κάνοντας λόγο για χάλι και μπάχαλο που επικρατεί στο κέντρο της πόλης.

Ζήτησε να εφαρμοστεί η κανονιστική που έχει ψηφιστεί για την Πλατεία Πετρινού, ενώ αναφέρθηκε σε περιπτώσεις καταστημάτων που έχουν δημιουργήσει μόνιμες κατασκευές στον εξωτερικό τους χώρο, λέγοντας ότι δεν έχουν πάρει καμία άδεια.

Είπε ότι άλλα καταστήματα έχουν κρύψει τα δένδρα της πλατείας και άλλα έχουν σκάψει για να τοποθετήσει ομπρέλες, ενώ είπε ότι κάποιοι έχουν βγάλει έξω από το μαγαζί τους ακόμα κα παροχές ρεύματος.

Είπε ότι ορισμένοι κάνουν ό,τι θέλουν και πρότεινε σε όσους παρανομούν να μην ξαναδοθεί άδεια λειτουργίας για το 2014.

Το «Καλημέρα Αρκαδία» ήταν το μοναδικό ΜΜΕ που κατέγραψε την τοποθέτηση του Φ. Παπούλια την οποία και παρουσιάζει αυτούσια για να την ακούσετε και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Δημοτική Κοινότητα -Ένταση και καταγγελίες για παράνομες κατασκευές καταστημάτων στην Τρίπολη (vd)

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...