Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κόντρα για party που δεν έγινε το βράδυ του Σαββάτου – Καρούντζου: «Τα καταστήματα στην Πετρινού δεν πρέπει να έχουν κανένα παράπονο»

Κόντρα για party που δεν έγινε το βράδυ του Σαββάτου – Καρούντζου: «Τα καταστήματα στην Πετρινού δεν πρέπει να έχουν κανένα παράπονο»

Αντιπαράθεση υπήρξε στο δημοτικό συμβούλιο για ένα party που εν τέλει δεν έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στην πλατεία Πετρινού.

Το θέμα έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδημητρίου ο οποίος αναφέρθηκε σε ένα αίτημα καταστημάτων της πλατείας Πετρινού για να συμβάλλει ο Δήμος στην οργάνωση μιας εκδήλωσης - παρτυ το βράδυ του Σαββάτου και ο Δήμος -σύμφωνα με τον κ. Παπαδημητρίου - απάντησε ότι δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, διότι ήταν διαφορετικός ο προγραμματισμός. «Πρόκειται για ένα ποσό 500 ευρώ για τα πνευματικά δικαιώματα συν το ρεύμα από το Μαλλαιροπούλειο. Αληθεύει ότι ο Δήμος αρνήθηκε;»

Η Αντιδήμαρχος Ελένη Καρούντζου είπε: «Έτσι έγινε, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε εμείς εκδήλωση. Απαντήσαμε σε έγγραφο των καφεστιατόρων. Δεν είναι μόνο στην πλατεία Πετρινού καταστήματα. Υπάρχουν και σε άλλα σημεία της πόλης που ήθελαν dj και στήριξη από τον δήμο. Δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτή τη στιγμή. Ο Δήμος όμως επανειλημμένως έχει οργανώσει πολλές εκδηλώσεις στην πλατεία Πετρινού, μια χαρά δουλεύουν τα καταστήματα. Άλλωστε, την Παρασκευή έγινε εκδήλωση στην πλατεία Πετρινού. Για μερίδα ατόμων, δεν θα μπορούσε ο δήμος εκείνη την ημέρα. Τα καταστήματα δεν πρέπει να έχουν κανένα παράπονο.»

Στη συνέχεια, ο Σωτήρης Παπαδημητρίου είπε ότι «χαλάσατε 60.000 ευρώ για τις εκδηλώσεις, τα 40.000 για την Άρεως. αρνηθήκατε να έχετε το Σάββατο το βράδυ άλλη μια δυνατή εκδήλωση στην πόλη που ενδεχομένως κρατούσε περισσότερο κόσμο στην πόλη. Για χίλια ευρώ, από τη στιγμή που σπαταλάτε τα χρήματα. Εγώ δεν το δέχομαι.»

Ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης πήρε το λόγο και είπε: «Αυτό που βρήκε να πει ο κ. Παπαδημητρίου είναι γιατί δεν κάναμε μία εκδήλωση στην πλατεία Πετρινού που ζητούσαν 2-3 καταστήματα. Δεν είχε τίποτα να πει για τους χιλιάδες ανθρώπους που ήρθαν στην Τρίπολη. Και δεν βρήκε το χρόνο να έρθει και στις εκδηλώσεις. Τις εκδηλώσεις κάποιοι σύμβουλοι τις μειοψηφίας τις τίμησαν και κάποιοι άλλοι όχι. Έχουν αποφασίσει να πάνε απέναντι στους χιλιάδες κόσμου που διασκέδασε στις εκδηλώσεις. Μιλάει ο κ. Παπαδημητρίου ήταν Αντιδήμαρχος στη δημοτική αρχή που κατάργησε το καρναβάλι και νέκρωσε την πόλη. Αφού ήρθαν να κάνουν συγκεκριμένα καταστήματα εκδήλωση και καλύπτουν το 90% του κόστους, γιατί δεν βάζουν κι αυτό το χιλιάρικο; Αυτά είναι προφάσεις. Οι καταστηματάρχες της πλατείας Πετρινού κάνανε μόνοι τους πάρτυ με μεγάλη επιτυχία. Ο Δήμος πρέπει να στηρίζει τους πάντες. Οι εκδηλώσεις, παρά τις δυσκολίες, είχαν τεράστια επιτυχία. Η συμμέτοχή του κόσμου ήταν πολύ ικανοποιητική, παρά το ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες. Η επισκεψιμότητα δεν είναι αποκλειστικά του δήμου, θέλει συνέργειες από όλους τους φορείς και ιδιαίτερα από τους επιχειρηματίες που επωφελούνται περισσότερο από την επισκεψιμότητα. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ήταν υψηλού επιπέδου οι παροχή υπηρεσιών στην εστίαση.»

Στο τέλος, ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε ότι «η διοίκηση μας κρίθηκε. Υπήρχε συγκεκριμένο σκεπτικό για τις Απόκριες και το καρναβάλι. Είναι άσχημο να προσπαθείτε να οικειοποιείτε την ανάγκη του κόσμου να διασκεδάσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα κάνετε όλα σωστά».

14 σχόλια

  • Τριπολιτσιώτισσα
    Τριπολιτσιώτισσα Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 13:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!

  • ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ ;
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ ; Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 07:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΡΩΤΑ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ. ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ 5 ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΠΟΝΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΘΕ ΟΜΟΡΦΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟ.

    ΜΕΤΑ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΑΣΩΤΕΙΕΣ.

    ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΘΕ ΒΑΘΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΘΕ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ, ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, BAR ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΠΟΜΠΑΣ Ή ΠΟΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΌ 150 ΕΥΡΩ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΖΗΜΙΩΤΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ {ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣ} ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΦΕΡΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ "ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ" ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ.

    Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΒΗΣΕΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΣΤΟ ΝΥΦΟΠΑΖΑΡΟ ΚΟΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ.

    ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανεπαρκείς όλοι τους κι εμείς οι Τριπολιτσιώτες αδιάφοροι, ηλίθιοι και αξιοθρήνητοι. Είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε σε μια άσχημη τσιμεντούπολη χωρίς έργα ουσίας, χωρίς πολιτισμό, χωρίς εξέλιξη.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 16:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά σας έκανε η Καρούντζου. Έχει δίκιο ότι δεν πρέπει να έχετε παράπονο. Σε όλες τις εκδηλώσεις που κάνει ο Δήμος στη πλ. Πετρινού πουλάτε το μπουκάλι 170 ευρώ λες και είστε μπουζούκια. Πόσοι από σας συμμετείχατε στο καρναβάλι όπως κάνουν και σε όλες τις πόλεις? Το μόνον που σας ενδιαφέρει είναι τι θα βγάλετε και ποιος θα έχει τον περισσότερο κόσμο. Εδώ δεν τα βρίσκετε μεταξύ σας. Είσαστε άχρηστοι κύριοι.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Τρίπολη δεν θα ξεφύγει ποτέ από τη μιζέρια της γιατί έχει άχρηστους πολίτες .!!!! Δεν φταίει ούτε η Καρούντζου που έχει κάνει τόσα για να ξεστραβοθείτε, ούτε ο Τζιούμης, ούτε η αντιπολίτευση. Φταίνε αυτοί που την κατοικούν!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά σας έκανε η Καρούντζου. Έχει δίκιο ότι δεν πρέπει να έχετε παράπονο. Σε όλες τις εκδηλώσεις που κάνει ο Δήμος στη πλ. Πετρινού πολάτε το μπουκάλι 170 ευρώ λες και είστε μπουζούκια. Πόσοι από σας συμμετείχατε στο καρναβάλι όπως κάνουν και σε όλες τις πόλεις? Το μόνον που σας ενδιαφέρει είναι τι θα βγάλετε και ποιος θα έχει τον περισσότερο κόσμο. Εδώ δεν τα βρίσκετε μεταξύ σας. Είσαστε άχρηστοι κύριοι.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 09:30 Σύνδεσμος σχολίου

    μπαραβο ζωντιρι ρομαλεν τσαβαλεν στιριζι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 09:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο ρε Σουρωτήρη. Βρήκες πάλι σοβαρό θέμα να θέσεις στο συμβούλιο. Γελάνε και τα λυχνάρια

  • Dinos4
    Dinos4 Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 08:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Είμαστε η πόλη της γελοιότητας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 06:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοίτα να δεις με τι ασχολείται η αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο ρε φίλε. Δεν έγινε πάρτι λέει στην Πετρινού για τα μαγαζιά. Τα μαγαζα βγάλανε τα άντερα τους παρέχοντας υπηρεσίες κάτω του μετρίου μιλάνε κιόλας. Υπήρχαν μαγαζα με έναν σερβιτόρο ρε ξεφτιλες και ήταν φουλ. Δουλεύει όλη η Τρίπολη για τα .... μαγαζα των τεμπέληδων των αχαιρευτων

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 01:14 Σύνδεσμος σχολίου

    μπραβο σωτηρη !!χαχαχαχαχα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 23:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά μιλάνε και τα μαγαζιά που κονομάνε από τις εκδηλώσεις του δήμου; Δήμαρχε μάζεψέ τους λίγο που είναι ανεξέλεκτοι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 23:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε μου γιατί να γίνει στην Πετρινού και να μην γίνει στα Κλωνατζίδικα. Είστε σύλλογος μόνο για την Πετρινού δεν είστε για όλους τους καταστηματάρχες; Ο δήμος έκανε εκδηλώσεις. και έφερε κόσμο στην πόλη και δούλεψαν οι επιχειρηματίες γιαυτό και λέμε μπράβο στο δήμαρχο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 21:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε δήμαρχε πρώτον δεν ήτανε 2-3καταστήματα αλλά υπήρχε αίτημα από το σύλλογο μας, και δεύτερον όταν υπάρχει αίτημα από το σύλλογο που εμπλέκονται κι άλλοι φορείς και απαντάτε αρνητικά μη βγαίνεις από πάνω και λες ότι πρέπει να γίνονται συνέργιες. εκτίθεσαι!! Εσύ δεν θες συνέργιες μη βγαίνεις από πάνω και μας θεωρείς χαζούς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...