Δήμος Τρίπολης - Η γιορτή της Μητέρας τιμήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (εικόνες)
Εκδήλωση για την εορτή της Μητέρας πραγματοποιήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο την Κυριακή 12 Μαΐου 2024.
Ο Δήμος Τρίπολης εκφράζει θερμές ευχαριστίες:
Στην κα Αθηνά Δημοπούλου, καθηγήτρια Ιστορίας του Δικαίου του ΕΚΠΑ, η οποία αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας και μας τίμησε με την παρουσία της. Το θέμα που ανέπτυξε ήταν: "Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ".
Στην κα Δήμητρα Κλουκίνα, ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου μας που αναφέρθηκε στο θέμα " ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ".
Στη ΧΟΡΩΔΙΑ του ΚΑΠΗ του Δήμου μας που με τις οδηγίες της Άννας-Μαρίας Μπιλίδα απέδωσε με εξαιρετικό τρόπο τραγούδια αφιερωμένα στη μητέρα
Στους Παναγιώτη Μαντζουράνη στο πιάνο και Παναγιώτη Παπαντωνίου στο τραγούδι για τη συμμετοχή τους στη συναυλία.
Σχετικά Άρθρα
- Στην Αθήνα παρουσιάστηκε ο Ψηφιακός Αρχειακός Τόπος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (εικόνες)
- Αντιπεριφερειάρχης Μανδρώνης: "Τιμή στους Ήρωες της 25ης Μαρτίου και Προστασία της Πατρίδας"
- Βαγγέλης Γιαννακούρας: "Η Αρκαδία και η Τρίπολη στο επίκεντρο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου"
- Κώστας Βλάσης: "Τιμή και Μνήμη για την 25η Μαρτίου στην Τρίπολη – Παιδεία, Ενότητα και Σταθερότητα για την Ελλάδα"
- Δηλώσεις Δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη για την 25η Μαρτίου: «Ενότητα και ετοιμότητα για την υπεράσπιση της ελευθερίας»






