Υποψήφια Δήμαρχος Αθηναίων λέει για την Τρίπολη: "Υπέροχη πόλη, δεν βλέπεις αλητεία και ναρκομανείς τέζα σε δημόσιους χώρους όπως στην Αθήνα"

Σχετικά Άρθρα
- Συναυλία με την Μελίνα Ασλανίδου στον Τυρό - Δύο δωρεάν προσκλήσεις από το "Καλημέρα Αρκαδία"!
- Έπεσες από τα σύννεφα;
- Μουσική συναυλία με το "Ξέφραγο αμπέλι" στον Τυρό!
- Κινητικότητα για τη δημιουργία νέου πόλου – Ο ρόλος της «ομάδας των 91», η διακήρυξη και η…. πίεση προς Καραμανλή – Σαμαρά (vd)
- Δύο μνημειακά δένδρα της Σίταινας Αρκαδίας στο Δίκτυο Αιωνόβιων Δέντρων Ελληνικής Επανάστασης
10 σχόλια
-
Τους φερετζεδες στην πλατεία Άρεως δεν τους είδε?
-
Φτωχούς να ψάχνουν στα σκουπίδια να βρουν κάτι ,για να επιζήσουν? Ούτε αυτούς τους ειδε;
Γυναίκες και έφηβες ρομά να κάνουν 'πιάτσα '",στην περιοχή Αγ.Χαραλαμπος; Και πολλά άλλα..... -
Πλάκα μας κάνει! Τα πάρκα στην πλατεία Άρεως διακίνηση ναρκωτικών 24/7. ......
-
Η Λατινοπούλου τί λέει την ρωτήσαμε; Ο Μπογδανος;
-
Σε ποια πόλη πήγε αυτή; Καθαρή η Τρίπολη; Από πότε; Δεκαετίες έχω να δω καθαριότητα στους δρόμους. Όσο για τα υπόλοιπα, πώς είναι δυνατόν να συγκρίνει κανείς μια πρωτεύουσα με μια μικρή επαρχιακή πόλη! Την οποιαδήποτε επαρχιακή πόλη! Τα ποσά δεν είναι ανάλογα. Τι μας λέει; Και τέλος, οι κολλητοί της υποβαθμίζουν το κέντρο της Αθήνας - Αθήνα δεν είναι μόνο το κέντρο όμως - για να πάρουν φτηνά τα ακίνητα ρίχνοντας τις αξίες.
-
Καμία σύγκριση Τρίπολη Αθήνας
Κάτι γεια ναρκωτικά και κουτσμαρες -
αυτή η κυρία μάλλον σε άλλη πολη πήγε. Δεν είδε λέει αφισορύπανση και βρώμα. Και μόνο το ερείπιο της Οδού Αγ. Κωνσταντίνου 1 να δει αλλά και το τρένο στο παρκο τι άλλο θέλει? σο για τα γκραφιτυ σε κάθε λευκό τοίχο τι να πούμε? Προφανώς κάποιοι οδήγησαν την εν λόγω κυρία μόνο στα όμορφα και όχι στην υπόλοιπη πόλη
-
Συγνώμη που δε με τιμά όταν παινεύει την πόλη μου το κάθε ακροδεξιό θου κύριε για να δικαιολογήσει το μίσος και τον ρατσισμό που κατακλίζει τις αναρτήσεις της στα σόσιαλ. Αν φτάσαμε στο σημείο να κολακευόμαστε από χρυσαυγίτες και ομοίούς αυτών... ντροπή για εμάς, αυτοί τόσοι είναι.
-
Άκυρη σύγκριση. Στην Αθήνα ζει η μισή Ελλάδα και δεκάδες χιλιάδες αλλοδαποί. Εκτός τόπου και χρόνου είσαι.
-
Μπράβο της!ωραία σχόλια για την πόλη!