Στην Τρίπολη η χορωδία Musica | Ένα ταξίδι στην χορωδιακή μουσική του 20ου αιώνα (vd)
 
															
						Με τρεις ευφάνταστες και αντισυμβατικές συνθέσεις, γραμμένες τις τελευταίες δεκαετίες και υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου Δημήτρη Μπουζάνη, εμφανίστηκε , το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, για πρώτη φορά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης, η χορωδία MUSICA του Συλλόγου "Οι Φίλοι της Μουσικής". Μία εκδήλωση του Δήμου Τρίπολης με δωρεάν είσοδο.
Η Musica ιδρύθηκε το 2013 και απευθύνεται σε ενήλικες, άνδρες και γυναίκες, που διακρίνονται για την ιδιαίτερη αγάπη στο χορωδιακό τραγούδι. Έχει μέχρι σήμερα εμφανιστεί σε πολυάριθμους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Gustav Holst Choral hymns from the Rig Veda. Op. 26 Sec 1: II. To the Unknown God
Γ. Κουρουπός Χορωδιακή επεξεργασία τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι
από τον “Κύκλο με την κιμωλία”
Dan Forrest «Requiem for the living»
Σολίστ: Μαριαλένα Πολίτη
Πιάνο: Αλέξανδρος Φαρής
MUSICA, Χορωδία των Φίλων της Μουσικής
Μουσική Διεύθυνση: Δημήτρης Μπουζάνης
Tags:
Χορωδία MUSICA,Σχετικά Άρθρα
- 4ο, 7ο και 9ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης | Ενημερώθηκαν οι γονείς για τον σχολικό εκφοβισμό και την επιθετικότητα
 - Μεταφορά μαθητών | "Πολλά και σοβαρά προβλήματα παρά την προσπάθεια που έκανε και κάνει η Περιφερειακή Αρχή, να ωραιοποιήσει την κατάσταση"
 - Δημήτρης Πτωχός: «Ενίσχυση της πυροπροστασίας στην Πελοπόννησο με 35 νέες υδατοδεξαμενές»
 - Πρώτη φετινή νίκη και καλή εμφάνιση για τα κορίτσια της Ελπίδας - Κέρδισαν την Ακαδημία Βαλμπουενά (εικόνες)
 - Γενική συνέλευση στη Χορωδία Τρίπολης
 





