Δωρεάν κοινόχρηστα ποδήλατα σε Τρίπολη και Λεβίδι | Εγκρίθηκε ο κανονισμός, ξεκινά η λειτουργία τις επόμενες ημέρες!

Με ομόφωνη θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε ο Κανονισμός λειτουργίας Συστήματος Κοινοχρήστων Ποδηλάτων (ΣΚΠ) Δήμου Τρίπολης και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η λειτουργία τους.
Το σύστημα περιλαμβάνει 38 ηλεκτρικά ποδήλατα εκ των οποίων δύο ειδικής σχεδίασης ΑΜΕΑ.
Θα υπάρχουν έξι αυτοματοποιημένοι σταθμοί μίσθωσης ποδηλάτων, στην πλατεία Άρεως, στην πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου, στην οδό Μαινάλου, στο 3ο Γυμνάσιο, στο ΔΑΚ και στο Λεβίδι.
Κάθε πολίτης που θέλει να χρησιμοποιήσει τα ηλεκτρικά ποδήλατα, πρέπει να κατέβασει την ειδική εφαρμογή BikeTripoli.
Όλες οι λειτουργήσεις θα είναι δωρεάν.
Οι χρήστες πρέπει να επιστρέψουν το ποδήλατο μετά από δύο ώρες. Η λειτουργία επιτρέπεται μόνο σε άτομα από 18 ετών και άνω.
Σε περίπτωση ζημιών, θα χρεώνονται στον χρήστη από τον δήμο, αφού πρώτα αξιολογηθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- «Μ.Α.Ν.Ο. Αχιλλέας» | Καλοκαιρινές εκδηλώσεις για παιδιά!
- Το ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας "καρφώνει" Βλάση για το Μέτρο 23 | "Η πραγματικότητα δεν καλύπτεται με αναρτήσεις και πυροτεχνήματα με σκοπό την ψηφοθηρία"
- Τρίπολη | Γιορτή του Αγίου Παϊσίου στον Στρατιωτικό Ναό του Αγίου Κοσμά
- Ο Κουτσούμπας, ο ΟΠΕΚΕΠΕ και το «αρχίδιον» από τον Αριστοφάνη (vd)
- Έκθεση της Μαρίας Μπακούρη στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας