Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κ. Βλάσης: «Πρόσωπα άφθαρτα και αδέσμευτα από συμφέροντα, στη νέα Βουλή»

Κ. Βλάσης: «Πρόσωπα άφθαρτα και αδέσμευτα από συμφέροντα, στη νέα Βουλή»

Απευθυνόμενος προς τους Αρκάδες, σε ημερινό του μήνυμα, ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης, αναφέρει: «Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

Ο προεκλογικός αγώνας διεξήχθη  και ολοκληρώθηκε μέσα σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα και γενικά σε ήρεμο κλίμα. Αυτό είναι πολύ θετικό και αποδείχνει το πνευματικό επίπεδο των Αρκάδων.

Όσον αφορά το άτομό μου, προσπάθησα να παρουσιάσω την υποψηφιότητά μου ως βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας με σεβασμό  προς εσάς, προς την αλήθεια, προς τους υποψηφίους όλων των κομμάτων και προπαντός προς τους συνυποψήφιους μου της μεγάλης δημοκρατικής και φιλελεύθερης παράταξής μας χωρίς ψιθύρους και υπονοούμενα εναντίον οποιουδήποτε- και από μένα και από τους συνεργάτες μου.

Με ειλικρίνεια και καθαρότητα σας παρουσίασα τις θέσεις μου, τις ξεκάθαρες απόψεις μου για την Πολιτική και το περιεχόμενό της, το όνειρό μου για την Αρκαδία, τις σκέψεις μου για την αντιμετώπιση της τρομακτικής κρίσης που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας. Με προσοχή και σεβασμό άκουσα και τους δικούς σας προβληματισμούς, τουλάχιστον με όσους είχα την τιμή και τη χαρά να έχω μια άμεση προσωπική επαφή. Ο διάλογος και η συνεχής επικοινωνία μαζί σας φιλοδοξώ να είναι βασικά στοιχεία της πολιτικής μου σταδιοδρομίας – όπως και για όσο εσείς, οι πολίτες της Αρκαδίας, την ορίσετε.

Τώρα απομένει η δική σας τελική επιλογή, η ψήφος της Κυριακής – απόλυτα σεβαστή και τελικός καθοριστικός παράγοντας για την πορεία  της χώρας μας. Είμαι βέβαιος ότι θα πράξετε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και μόνον αυτό, ότι το πολιτικό μας σκηνικό θα ανανεωθεί και ότι στην καινούργια Βουλή θα προωθήσετε τους αξιότερους, τουλάχιστον πρόσωπα άφθαρτα και αδέσμευτα από συμφέροντα ξένα προς τον λαό.

Συμπορεύομαι μαζί σας για το καλό της πατρίδας μας και της Αρκαδίας μας ειδικότερα.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...