Η στιγμή της "έκρηξης" Παπαδημητρίου στο δημοτικό συμβούλιο | "Αυτές είναι απαράδεκτες συμπεριφορές και τις καταδικάζω" λέει ο Τζιούμης (vd)

Πολύ μεγάλη ένταση επικράτησε κάποια στιγμή χθες στο δημοτικό συμβούλιο, κατά τη διάρκεια συζήτησης για τις απευθείας αναθέσεις και το ζήτημα της εταιρείας που έχει αναλάβει τη διανομή λογαριασμών της ΔΕΥΑΤ.
Την ώρα της τοποθέτησης του δημάρχου Τρίπολης, υπήρξε ένα ξέσπασμα από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Παπαδημητρίου ο οποίος ζητούσε να διακοπεί αυτή η συζήτηση διότι «ο κ. Τζιούμης λέει ανακρίβειες και εκτίθεται».
Λίγο νωρίτερα, ο δήμαρχος είχε αναφέρει ότι για την εν λόγω εργασία η προσφορά των ΕΛΤΑ ήταν 1 ευρώ, ενώ πάνω στη συζήτηση απευθυνόμενος στον κ. Παπαδημητρίου είπε: «Δεν θα πάρω μαθήματα ηθικής από εσάς. Ήσασταν μέλος της διοίκησης της ΔΕΥΑΤ και ο αδερφός της γραμματέως του τότε δημάρχου έπαιρνε τα ρολόγια».
Την επόμενη του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Τζιούμης είπε στη δημοτική ραδιοφωνία: «Δεν ήταν συμπεριφορά αυτή από τον κ. Παπαδημητρίου. Δεν είχε το λόγο. Δεν ύψωσα καν τη φωνή μου. Με διέκοπτε ο κ. Παπαδημητρίου και μετά είχε μία απαράδεκτη συμπεριφορά για τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. Καταδικάζω αυτή τη συμπεριφορά από την πλευρά της μειοψηφίας που γίνεται πολλές φορές. Εγώ δεν τσακώθηκα με κανέναν».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παπαδημητρίου: "Ίσως να ζήτησα κλείσει η συζήτηση με περισσότερη ένταση απ' ότι χρειαζόταν. Θα επανέλθω πιο ήρεμος"Σχετικά Άρθρα
- Ποδόσφαιρο Αρκαδίας | Όλα τα αποτελέσματα του Σαββάτου (15/3/2025)
- Ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης έχει χαρακτηρίσει "δήθεν σοβαρούς" τους πολίτες που αγανακτούν για τα Τέμπη
- Οι ποδοσφαιριστές του ASTERAS AKTOR παρέα με τα παιδιά των Ακαδημιών (vd)
- Αποκλείστηκε από το Κύπελλο Κ19 η ομάδα του Αστέρα (εικόνες)
- Βορίδης: Πρώτη τοποθέτηση ως υπουργός Μετανάστευσης - «Εμείς θα αποφασίζουμε ποιοι θα έρχονται»
9 σχόλια
-
Τελικά μόνο ο Παπαδημητριου έχει Τσαγανό και Μπράβο του
-
O τραμπουκισμός της παράταξης Τζιούμη δεν έχει σταματημό.
Θέλουν μόνο αυτοί να μιλάνε και κανένας άλλος... -
Τι ναουριζει το γατάκι ρε παιδιά
-
ουυυυυυ να χαθειται . Μήπως του μακαρούνη του έκοβε τη θέα ,του τη φθλάει του Σωτηράκη από την άλλη φορά ,
χααααααλια μαύρα ο δήμαρχος , -
16.19 Ρε συ αφού είσαι ντιπ για ντιπ αγράμματος τι ασχολείσαι;
-
Ρε Σωτήρη αφού είναι αλλαζονας ο άνθρωπος τι ασχολείσαι?
-
Κατάντια πραγματική να ασχολούμαστε ακόμα με τα ορφανά του συχωρεμένου
-
Στην επόμενη συνεδρίαση, μαζί με τα νερά προτείνω να μοιράζονται και friskies. Βγαίνουν και σε ωραίες γεύσεις. Συκωτάκι, πατέ, κοτόπουλο
-
Γαβ γαβ γαβ αούουουουουουου