Δήμος Τρίπολης | Εφαρμογή ειδικού συντελεστή χρέωσης Δημοτικών Τελών για ποιμνιοστάσια και πτηνοτροφικές εγκαταστάσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με την υπ ́ αριθμ. 668/2024 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ:651ΞΩΗΡ-Ζ7Μ), εγκρίθηκε η εφαρμογή ειδικού συντελεστή χρέωσης Δημοτικών Τελών ποσού €0,50€/τ.μ. για τα ποιμνιοστάσια και τις πτηνοτροφικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε περιοχές εντός και εκτός σχεδίου πόλεως του Δήμου Τρίπολης .
Για τον λόγω αυτό καλούνται όλοι οι κάτοχοι ποιμνιοστασίων και πτηνοτροφικών εγκαταστάσεων να υποβάλλουν στο πρωτόκολλο του Δήμου:
1. Αίτηση για την ένταξη της επιχείρησής τους στον ειδικό συντελεστή χρέωσης Δημοτικών Τελών.
2. Το Ε9 έτους 2025, όταν πρόκειται για ιδιόκτητο ακίνητο ή μισθωτήριο συμβόλαιο, όταν πρόκειται για μισθωμένο ακίνητο.
3. Αντίγραφο και των δύο όψεων του τελευταίου λογαριασμού ρεύματος &
4. Άδεια ίδρυσης και λειτουργίας ή άδεια λειτουργίας ή γνωστοποίηση κτηνοτροφικής ή πτηνοτροφικής εγκατάστασης από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου.
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:
κα. Νικολοπούλου Ζωή: 2713600463
κα. Καρκαζή Ευανθία: 2713600474
Η Προϊσταμένη Δ/νσης Οικονομιών Υπηρεσιών
Αλεξοπούλου Νεκταρία
Tags:
Δήμος Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Βαλασόπουλος από το Σιναϊτικο Μετόχι της Μονής του Αγ.Γενναδίου: "Δύο σημαντικά έργα σχεδιάζει η Αρκαδία ΑΕ υλοποιώντας δέσμευση του Περιφερειάρχη"
- Γιορτή της Θάλασσας στον Τυρό | Απογοητευμένη η δημοτική αρχή - "Η αποκλειστική ευθύνη στον Αλιευτικό Σύλλογο - Θα επαναφέρουμε τη Γιορτή από το 2026"
- Η εορτή της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο Λεβίδι
- Έσβησε άμεσα η φωτιά στην Τριποταμιά Γορτυνίας
- Λυκουρέντζος: "Ο ΕΛ.Γ.Α. δεν έχει λόγο να φοβείται τους ελέγχους"
1 σχόλιο
-
Ρε ουστττττ, αρχίσατε τις παπατζες τέρατα, ε τέρατα
Από παντού πως θα εισπραξετε για να κάνετε γιορτές και πανηγύρια
Αντε ξεκουμπιστητε από το δήμο, πέσατε στα ταμεία σαν τις ακριδες