Μήλα και κρασί μοίρασαν αγρότες σε ταξιδιώτες - "Από τη νέα εβδομάδα θα κλείσουν τα διόδια Νεστάνης"! (vd)
Σε συμβολική και εορταστική κινητοποίηση προχώρησαν την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2025 αγρότες στα διόδια Νεστάνης, μοιράζοντας κρασί και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς. Με τη συγκεκριμένη κίνηση θέλησαν να στείλουν μήνυμα διαμαρτυρίας, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη στάση της Πολιτείας απέναντι στα αιτήματά τους.
Οι αγρότες δήλωσαν ότι αισθάνονται πως εμπαίζονται και προειδοποίησαν πως, σε περίπτωση που δεν υπάρξουν άμεσες απαντήσεις και λύσεις, από την ερχόμενη εβδομάδα οι κινητοποιήσεις τους θα κλιμακωθούν. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο πλήρους αποκλεισμού των διοδίων, γεγονός που θα διακόψει τη σύνδεση της Πελοποννήσου.
Παράλληλα, τόνισαν ότι τα μπλόκα δεν έχουν στόχο να ταλαιπωρήσουν τους πολίτες, αλλά αποτελούν το μοναδικό μέσο πίεσης που διαθέτουν, καλώντας την κοινωνία να σταθεί στο πλευρό τους.
Σχετικά Άρθρα
- Λαγκάδια | Νέα κατολίσθηση στην εθνική οδό "Τρίπολης - Πύργου" (εικόνες - βίντεο)
- Άμεση κινητοποίηση και προσωρινή αποκατάσταση του δρόμου στη Χώρα Γορτυνίας - Ευχαριστήριο από Μπάλο σε Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο
- Τα ερωτήματα Αγγελάκου προς τη δημοτική αρχή για τη διαδικασία συντήρησης του Ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (vd)
- Γορτυνία | Αποκλείστηκε ο δρόμος από Στεμνίτσα προς Μονή Προδρόμου - Πρόσβαση στο μοναστήρι από το Ελληνικό
- Κλειστός ο δρόμος "Δημητσάνα - Στεμνίτσα" μετά από κατολίσθηση και καθίζηση
2 σχόλια
-
Κλείστε τα όλα να υποφέρουμε . Γιατί πρέπει να καταλάβουμε το δίκαιο αγώνα σας.
Δώστε τον αγώνα για την ύπαιθρο τα τιμημένα βουνά μας που ήταν γεμάτα γιδοπρόβατα και τώρα φέρνουν τα γάλατα αμφίβολης αξίας από το εξωτερικό με πάγο κολώνες και πάει το συνάλλαγμα και υποτάσσεται όλο και περισσότερο η Ελλάδα και τρώμε ....... -
Γ@μ#$τ€ τον τον παλιόπ@@$τα το ζαβό. Δεν πάει άλλο






