Ισχυροί άνεμοι έριξαν δέντρο τη νύχτα στην Τρίπολη (εικόνες)
Πτώση δέντρου σημειώθηκε τις νυχτερινές ώρες στην οδό Δάσους, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπληξαν την περιοχή της Τρίπολης. Όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Οικονομόπουλος, το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί.
Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης, η οποία προχώρησε στην απομάκρυνση του δέντρου, αποκαθιστώντας την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και των πεζών. Η δημοτική αρχή βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται, καλώντας τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.




Σχετικά Άρθρα
- Για να γίνει η Γιορτή Γερόντων στο Λευκοχώρι χρειάζονται εθελοντές!
- Τραυματίστηκε περιπατητής στο μονοπάτι Ιωάννου Προδρόμου
- Σμυρνιώτης για Ταγαρά: "O Αυτοδιοικητικός και Πολιτικός του Μέτρου, της Προσφοράς αλλά κυρίως του Αποτελέσματος δεν είναι πια κοντά μας"
- Τέλος ο προπονητής και 9 αθλήτριες από τη γυνακεία ομάδα του Αστέρα!
- Από τη Στεμνίτσα στο Σούνιο | Η ΣΑΕΚ Στεμνίτσας «κυκλοφορεί» στα Ποσειδώνια 2026!






