Τζιούμης: "Η ενημέρωση είναι ότι από τον Μάιο θα λειτουργήσει κανονικά το 11ο Σύνταγμα Πεζικού"
Στο δημοτικό συμβούλιο, εκτός ημερήσιας διάταξης, ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδημητρίου είπε ότι η συνεδρίαση που ζήτησε για την υποβάθμιση της πόλης δεν έγινε ποτε, με αφορμή τις εξελίξεις με τα στρατόπεδοα. "Δεν μπορούμε να θεωρούμε φυσιολογικό το γεγονός ο δήμαρχος να ζητά ραντεβού με υπουργό κι αυτό να μην γίνεται αποδεκτό" είπε. Ο κ. Παπαδημητρίου επανάφερε την πρόταση για ειδική συνεδρίαση.
Ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης απάντησε για την ειδική συνεδρίαση είπε ότι για να γίνει πρέπει να υπάρχει χρόνος από τους βουλευτές και τους άλλους φορείς. "Θεωρώ ότι τον Μάιο θα λειτουργήσει το 11ο Σύνταγμα. Αυτή είναι η ενημέρωση που υπάρχει." τόνισε.
Για να πει στη συνέχεια ότι είναι θετικό ότι θα λειτουργήσει αυτόνομα του στρατοπέδου και αρνητικό ότι έκλεισε η Μεραρχία.
Tags:
11ο Σύνταγμα Πεζικού,Σχετικά Άρθρα
- Κυριακή 18 Οκτωβρίου |Κλειστοί δρόμοι σε Αραχαμίτες, Ασέα, Αθήναιο και Κερατάρι για τον 8ο Μαινάλιο Δρόμο
- Συνταξιούχοι ΔΕΗ Μεγαλόπολης | "ΟΛΟΙ στην Συγκέντρωση την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2026 στην Τρίπολη"
- Βλάσης: "Σήμερα τα παιδιά της Τρίπολης έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα για την ψυχική υγεία" (εικόνες)
- Ποδόσφαιρο Αρκαδίας | Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου σε Α' και Β' Κατηγορία (17-18.10.2026)
- Τζιούμης για την σπουδαία πρωτιά του 9ου Δημοτικού Σχολείου: "Τα παιδιά μας απέδειξαν ότι η Τρίπολη μπορεί να πρωταγωνιστεί διεθνώς"!
3 σχόλια
-
Ευτυχώς που μας ενημερώνεις πως μας δουλεύεις......
-
Ζήσε Μάη μου...
-
Ένα πράγμα όπως το κολυμβητήριο να πούμε.....






